GSC Portal Ve Hakan Çalhanoğlu Konuştu!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
hakan3_E8T71.jpg

Hakan Çalhanoğlu, Gökhan Töre hakkında babasının yaptığı açıklamalardan sonra konu ile ilgili ilk defa konuştu.

Detaylar GSC Portal'da!

eger bu danisikli dövüs degilse babasini iki saniyede satti dürzü..

Ulan baba sözü dinlemeyen veletler ülkenin gündemini nasıl karıştırıyor

Bununda ne tencere kapağı olduğunu biliyoruz hani :D

Vay karaktersiz babaya karşımı geliyon,terimde iyice gözden düştü baba ile oğlu birbirine kırdırdı şimdide:mad:

bu aciklama hicbir seyi degistirmez
ortada silahli bir tehdit var bunu da ft ve best friendi örtbas etmistir

Ne günlere kaldık.

Töre nedeniyle katılmadığını yalanlamış sebebim sakatlık diyorki babasıda röportajında sakatlığından bahsediyor ,
olayın esasına ilişkin bir beyanı yok orada zaten bugün sevgili F.T. olayı doğruladı hatta hem gece klübü hemde otelde de mevzunun sürdüğünü belirterek ,
kısaca olayın bütününe ilişkin ortadaki rezillik ve düşükünlüğü kapatacak örtecek bir durum yok .

Silahla tehdit adli bir suctur
Nerde o silah ? Ruhsatli mi degil mi? diyecegim de kim sallar adli olayi

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ülke öyle hale geldi ki insanlar bunları normal karşılar oldu. En olmayacak şeyleri bile kanıksıyoruz.

Bu olayi gizli bir sekilde Töre´ye zarar vermeden halletmek istemisler, burada hic bir art niyet yok. Hakan´in babasi medyanin (Ali Naci Kücük) tuzagina düsüp 3 tane genc oyuncuyu zor durumda birakmistir. Olayda silah var, ama sanildigi kadar ciddi olmadigini düsünüyorum, cünkü Hakan ve Gökhan aslinda cok iyi arkadasdi eskiden. Gökhan Töre´ye gizli bir ceza verip, olayi kapatmislar.

Ben genelde böyle seylerin acikliga kavusmasindan yanayim, ancak futbolcu kazanma konusunda bir tecrübem yok. Fatih Terim görüldügü kadari ile gencler arasindaki sorunu cözmüs, daha fazla zarar görmesinler diye olayi gizli tutmus.

Bazir seylerin gizli kalmasi belki daha hayirlidir.

Yok arkadas. Ne olursa olsun bu kabul edilemez. Herif daha dün silah çekmis. Bir insan dünden bugüne adam olmaz. Almamalisin milli takima. Terimin kriterleri nedir? Takimdan atmasi için çekip vurmasimi gerekiyor?

FT nin basin toplantisinda bidaha cagirmayacagim Hakani diye imami etmis ne, galiba bu yuzden kivirdi

terim yıldıray gibi çalhanoğlunu pek tutmadı sanırım çağırsada oynatmaz bence artık

Emre Belözoglu gibi adamlar icin sahada canavar, saha disinda melek gibi diyorlar. Gökhan Töre örnegini baz alirsak tam tersi mevcut. Ben Töre´yi saha icinde hic bir zaman agresif görmedim, adam futbol kariyerinde daha kirmizi kart görmemis, ve gördügü sari kart sayisi bile az. Ama saha disinda devamli skandallar ile aniliyor, Töre ile ilgili Almanya´da bazi insanlarin bildigi, ama anlatmak istemedigim bazi ciddi vukatlari daha var...

18 yasinda sezonun ilk yarisinda Bundesliga´da 6 assist yapip, taraftarini heyecanlandirmis bir süper yetenek bu Gökhan. Fanatik bir BJK´li oldugundan dolayi bize gelmeyi istemedi, ama cok istemistim transferini zamaninda. Umarim artik özel hayatina ceki düzen verir bu cocuk, yeteneklerini bu sekilde harcamasi üzücü.

ulan bı karı kız yuzunden kavga edıyorlar turkıye karısıyor yok boyle bısey yemın ederım.

Bayer Leverkusen’in kadro menajeri Jonas Boldt da Express gazetesine Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoglu’nun sakat olduğunu doğruladı.

sakat olmadigini söyleyenlere kapak olsun.

Geri
Üst Alt