Ve Lucescu İstanbul'da!

Gelsinn ya abdullah avci hamza hamzaoglu ikiside kulaga hos geliyo

Ünal Aysal, Lucescu'nun İstanbul'da olması ile alakalı olarak, "Bunu ilk kez sizden duyuyorum. Bizim Lucescu ile hiçbir temasımız olmadı. G.Saray'ın teknik direkrörü var ve herhangi bir arayışta da değiliz. Bildiğim kadarı ile Lucescu zaten her ay İstanbul'a özel işleri nedeni ile gelip gidiyor" dedi.

Kaynak : zürriyet

Zürriyet :D

Lucescu..............1

Mustafa Denizli....2

Villas Boas..........3

Hector Cooper......4

Ünal Aysal GS'ın başında başkan olarak kalmak ve başarılı olmak istiyorsa ne yapsın etsin bu adamı takımın başına getirsin! Lucescu ile Shaktar gibi çok uzun yıllar çalışmalıyız bence. TR'de olduğu dönemde kıymeti bilinmedi ama bu sefer eminim herkes kıymetini bilecektir bu adamın...

yönetim manciniyle devam edipte şampiyon olamazsak olaylar olaylar

Manciniyle devam edipde sampiyon olamassak degil renkdas. Manciniyke devam edersek sampiyon olamayiz. Adamin yaptiklarinin mantikli bir gerekcesi yok. Yonetiminde en buyuk mantiksizligi bu adami getirmek getiripde birde 3 yillik sozlesme yapip tazminat koymak. Ulan en baba yabanci tdler bile calismadi 3 yil bu ulkede..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fener bu aksam şampiyon olursa lucescuyu hemen acıklasınlar.hep şikecelermigündem değiştirecek

Ünal Aysal GS'ın başında başkan olarak kalmak ve başarılı olmak istiyorsa ne yapsın etsin bu adamı takımın başına getirsin! Lucescu ile Shaktar gibi çok uzun yıllar çalışmalıyız bence. TR'de olduğu dönemde kıymeti bilinmedi ama bu sefer eminim herkes kıymetini bilecektir bu adamın...

Ölmezse çalışırız.. :) Çok yaşlandı, belki 4-5 yıl çalışır; fazlası olmaz, sanmıyorum.

Bugün yenilirsek Lucescu'yu hemen alırız sanırım.

Yalanlansa da bu is olacak. Simdilik yalanlanmasi da cok dogal.

Hem sampiyonluga kosan Shaktar´a saygisizlik olur, hemde 2.lik ve kupa hedefi olan Galatasaray´a zarar verir.

1 ay sonra hersey netlesir. Ufaktan temasa gecmeleri de iyi zaten. Olmali da.

Manciniyle devam edipde sampiyon olamassak degil renkdas. Manciniyke devam edersek sampiyon olamayiz. Adamin yaptiklarinin mantikli bir gerekcesi yok. Yonetiminde en buyuk mantiksizligi bu adami getirmek getiripde birde 3 yillik sozlesme yapip tazminat koymak. Ulan en baba yabanci tdler bile calismadi 3 yil bu ulkede..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Baska türlü ikna edemezdi yönetim Manciniyi, 3 yil ve o kadar büyük tazminat olmasa gelmezdi zaten. Kovulursam cok iyi para var ihtimalini göz önünde bulundurarak hareket ediyor Mancini, adam rahat.

Başarısız olacaksa dahi bırakın dahi gelsin. Adamı gönderdik göndereli üzerimizde bir lanet var. Hiç olmazsa kendisine vefa borcumuz kalmamış olur ve ondan sonra o lanetten kurtuluruz :) Ama gelirse eğer başarılı olacağına inanıyorum. Göndermeseydik eğer ne kargalar 100. yıllarında şampiyon olurlardı ne de 6 kasımı yaşardık

Geri
Üst Alt