Veysel Sarı mı Tarık Çamdal mı?

Yasin Paçavra

10 Numara!
Arkadaslar herkes Tarik camdal diyor bana gore Veyselde guzel oynuyor.Tarik Çamdalin Veyselden ne artisi var yada Veyselin tariktan ne fazlasi var.Sizce Takimimizda hangisi sağ bekimiz olmali.

Valla bence kıyaslamaya Şener Özbayraklıyıda ekle bence yada başlığı şöyle yapabiliriz Gökhan Gönül'den sonraki en iyi sağ bek sizce kim bana sorarsanız Bursasporlu Şener Özbayraklı şuan belki Gökhan Gönül'den daha bile iyi. İllene 2si arasında ise bence Veysel tecrübe olarak 1 tık daha üstte olabilir ama Tarıktaki potansiyeli ilerde daha net görürüz yaşı genç ve çok bölgede oynuyor buda büyük bir avantaj bir nevi joker oyuncu adeta Lahm gibi mevki olarak tabiki.

Valla çok komikmiş..

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Valla bence kıyaslamaya Şener Özbayraklıyıda ekle bence yada başlığı şöyle yapabiliriz Gökhan Gönül'den sonraki en iyi sağ bek sizce kim bana sorarsanız Bursasporlu Şener Özbayraklı şuan belki Gökhan Gönül'den daha bile iyi. İllene 2si arasında ise bence Veysel tecrübe olarak 1 tık daha üstte olabilir ama Tarıktaki potansiyeli ilerde daha net görürüz yaşı genç ve çok bölgede oynuyor buda büyük bir avantaj bir nevi joker oyuncu adeta Lahm gibi mevki olarak tabiki.

Neye dayanarak Sener Gönülden daha iyi diyorsun arkadas? Sener hic büyük takimda oynamis mi? 2 büyüklere karsi hepsi zaten kicini yirtiyor. Yani Senere öyle ahim sahim futbolcu muamelesi yapilmasi yanlis. Ben cok macini seyrettim bence Sabrinin biraz daha iyi orta yapan versiyonu. Öyle fark yaratacak biri degil. Gönül son yillarda düsüse gecti dogrudur ama adamin Fenerde yedegi yok. Sakat olmadigi sürece her mac oynuyor bu herif.

Ben Gökhani sevmem bunu belirtmek isterim. Ama su hali ile bile yinede TÜrkiye de acik ara en iyi sag bek. Milli takimda Fener performansi sergilemiyor, cünkü Fener icin ölesiye savasiyor hirbo ama milli takimda yatisa geciyor. Onun icin milli takimda ben hep Sabri>Gönül derim. Euro 08 de Sabri ne oynadi be. O Lahmi pazara yollamasi var ya pahai bicilmez. Lahm daha kimseden böyle calim yememistir.

Sener it gibi kosuyor baska bir halt yaptigi yok.

Tarık ters kanatta oynayabiliyor ve Veysel`e göre biraz daha atletik bir yapıya sahip. Veysel biraz saha düz ama dengeli bir futbolcu. Şu ana kadar bence fena gitmiyor. Ha Galatasaray seviyesi için oyununu 2–3 tık daha yukarı çekmesi lazım. Yeterli değil yani.

Tapatalk v2

Çoğu herkes sevgiler...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neye dayanarak Sener Gönülden daha iyi diyorsun arkadas? Sener hic büyük takimda oynamis mi? 2 büyüklere karsi hepsi zaten kicini yirtiyor. Yani Senere öyle ahim sahim futbolcu muamelesi yapilmasi yanlis. Ben cok macini seyrettim bence Sabrinin biraz daha iyi orta yapan versiyonu. Öyle fark yaratacak biri degil. Gönül son yillarda düsüse gecti dogrudur ama adamin Fenerde yedegi yok. Sakat olmadigi sürece her mac oynuyor bu herif.

Ben Gökhani sevmem bunu belirtmek isterim. Ama su hali ile bile yinede TÜrkiye de acik ara en iyi sag bek. Milli takimda Fener performansi sergilemiyor, cünkü Fener icin ölesiye savasiyor hirbo ama milli takimda yatisa geciyor. Onun icin milli takimda ben hep Sabri>Gönül derim. Euro 08 de Sabri ne oynadi be. O Lahmi pazara yollamasi var ya pahai bicilmez. Lahm daha kimseden böyle calim yememistir.

Sener it gibi kosuyor baska bir halt yaptigi yok.

Sabri'nin orta yapanı diyorsun daha ne olsun şuan Sabri'yi oynatıyoruz ilk 11'de Veysel'i son maçlar şans verdik madem ilk 11'de Sabri oynucak birde orta yapanı olursa ilk 11 garanti Kupa'da 2 Ligdede 4 asist yapmış Gökhan Gönül 3 asist yapmış.

Veysel'in çok iyi bir yaz kampı geçirmeye ihtiyacı var. O mu iyi yoksa bu mu kıyasından ziyade, her ikisi de kadromuzda bulunması gereken isimler. Ben olsam santrafor arayan Eskişehir'e öneririm Umut'u, isterim Tarık ve Aytaç'ı.

Sağ bek konusuna gelirsek, Tanju da iyi adam. Şener'de ise eksik bişeyler var. Ne olduğunu tam olarak çözemedim, ama bize gelse muhtemelen tutunamayacak gibi.

Koray Altınay ve bedava bir Caner de mis gibi iki bek transferi olur ayrıca.

Veysel'in çok iyi bir yaz kampı geçirmeye ihtiyacı var. O mu iyi yoksa bu mu kıyasından ziyade, her ikisi de kadromuzda bulunması gereken isimler. Ben olsam santrafor arayan Eskişehir'e öneririm Umut'u, isterim Tarık ve Aytaç'ı.

Sağ bek konusuna gelirsek, Tanju da iyi adam. Şener'de ise eksik bişeyler var. Ne olduğunu tam olarak çözemedim, ama bize gelse muhtemelen tutunamayacak gibi.

Sol bek için Koray Altınay ve bedava bir Caner mis gibi iki transfer olur ayrıca.

Ya zaten varya şu Caner'e ne istiyosa ver gelsin hem en büyük rakibinin bu seneki can damarını kesmiş olursun hem türk statüsünde sol bek'te sol açıkta oynar Telles'le o kanadı feci yararlar.

İkisini de tribünden izledim Veysel daha iyi topçudur Tarık artistin teki bırakana kadar anadolu kulüplerinde takılır

Tarık biraz daha hücumu seven bir oyuncu. Veysel daha dengeli. Tarık'ında gelmesini isterim sol bekte de oynuyor çünkü.

Bence Tarık daha iyi.Veysel,Tarık'a göre biraz daha ağır.Salih yerine Tarık'ı almalıydık.

tarık gelsin salih gitsin. ishak doğan konusunda girişimlerimiz varmış tarık yönlü bir oyuncu böyle adamları transfer edip oynatmazsan tabi gelişemez sonra çöp filan dersin dur bir gelsin adam 1 sene oynasın sonra laf yaparsın gelmemiş adama don biçiyorlar

Tarık

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt