#Victor İbarbo

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
Victor+Ibarbo+Belgium+v+Colombia+w0QEV7nyj2Sl.jpg

Sezgilerimle ve birkaç araştırmayla , hiç haberini görmeme rağmen bize gelme ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşündüğüm isim.

Menajerlik şirketiyle yakın bağlarımız var.Süratli tabir edilen bir isim.Çok çok fikir sahibi değilim.Cl'de oynayabilir,Liginde henüz maça çıkmadı çünkü ligi başlamadı.Ligi başlayan futbolcu almak bence zor.

Víctor Ibarbo - Oyuncu profili - Transfermarkt

Gol asist oranı oldukça düşük.Hakkında yapılan bir kaç yorum:

Fifacıların tanıdğı bir isim ben pek ultimate bilmem

• galatasaray'ın yöneticileri acilen gönderip transfer etmesi gereken futbolcu. kesinlikle keita ve nonda karışımı bir futbolcu. ıki sezon tam kapasite oynasın efsane olur.
  • campbell falan diyon da ünal başgan...
  • olm bu adam bildiğin ibra'nın siyahi hali be. basın ne gerekiyorsa alın şu adamı.

Adettendir:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=vdJ85g8jJVg[/media]

Edit:Bjkye yazılmış Ocakta olmazsa Ağustos'da denmiş zamanında İbarbo'ya pençe! - Amk Spor Gazetesi

Hiç begenmediğim bir topcu, umarım yakınımızdan bile geçmez.

Hiç begenmediğim bir topcu, umarım yakınımızdan bile geçmez.

Almeida gelse sevincem ben mesajını hiç tasvip etmiyorum kardeşim :D Forveti Umut Burak'tan oluşan takımın kimseye hayır dememesi lazım,ha kulubumuz transferde ışık verse laf ederiz şunu alsaydınız daha iyiydi diye ama , alınmayacağından korktuğumuz için herkese okeyim ben

Aboubakar bu adamdan daha iyi.Ibarbo senede 10-15 gol atıyor o da iyi senesiyse.

Haberi bile yoksa bize gelme ihtimalinin fazla olduğunu nerden çıkardın Burak kardeş?

• 11 Oynamayınca nazlanmayacak biri olmalı.
  • Ligi başlayan futbolcuyu almak zordur,hele hele takımda ki en önemli olan oyuncuyu almak daha zordur.
  • Sezar İtalyan italya ligi takipçisi.
  • Cagliaride oynuyor
  • Cl engeli yok.
  • Yıllık ücreti düşük
  • Menajerlik şirketiyle yakın ilişkilerimiz var.
  • Hocanın tabir ettiği hızlı oyuncu tanımına uyar.
  • Bizim için lüks değildir.
  • Yaşı genç sayılır

Edit bu özellikleri karşılayan nadir oyunculardan.

Benim anlamadığım Gomis gibi bi isim bonservissiz olduğu halde Swansea'ye kaptırılması.Hemde Trabzon'un futbolcuyla ilgilendiği için aradan çekilmiştik.Sonuç:Trabzon'a değil İngiltere Ligi'ni 12. sırada tamamlayan bir takıma gitti lig kalitesi yüzünden

Gelsin artık biri yoksa bize terelelliler gelecek yakında her gün bir isim çıkıyor.Burak ve umut geçen sezon rezaletti bu sezon o rezilliği 5 e katlamışlar

Geri
Üst Alt