Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 56.427
- 68.279
- 4.033
Victor Osimhen: "Bu sefer artık evimdeyim. Önümüzdeki senelerde de burda olacağım. Herkes çok istedi gelmemi, ben de çok istedim. Rams Park'ta, dünya futbolunun en önemli sahnelerinin bir tanesinde gol atmaya devam ediyor olmak büyük bir gurur."
Victor Osimhen: "Bence kolaydı ama bir yandan da zordu. Büyük kulüplerden teklif almıştım, gerçekten ilgimi çekmedi desem yalan olur ama ben Galatasaray'da çok mutluyum. Ben kalbimde nerde olmak istediğimi biliyordum. Birçok insan da bu kulüpte bana inandı. Taraftarın da ne kadar değer verdiğini gördüm. Kulüp içinde farklı anlayış var gerçekten. Futbolcu 11'de olsun, yedek kulübesinde olsun hiçbirine bir ayrımcılık yapılmadan hepsine çok saygı duyuluyor."
Victor Osimhen: "Her seferinde inanılmaz bir duygu burada oynamak. Her seferinde galip olduğumuzda, gol atmasam bile çok inanılmaz bir atmosfer oluyor burada. Gollerimle takımıma yardımcı olduğum için çok mutluyum."
Victor Osimhen: "Abdülkerim benim geçmişimin çok büyük bir parçası. İlk aldığım asisti de Kasımpaşa maçında o yapmıştı. Ordan beri hep benim aklımda.
Asist yapmak kolay değil. Abdülkerim de o açıdan, vizyonuyla geçen sene de, bu maçta da gerçekten inanılmaz paslar çıkarttı bana.
Oyuncuların beni orda görüyor olması, bana pas atması, ortaları açmaları bence hem takımca hem kulüp açısından hem de taraftarlar açısından çok anlamlı ve çok önemli. Ben de onları o yüzden alkışlatmak istiyorum. Abdülkerim'e ayrıca çok teşekkür etmek istiyorum."