- 16 Haziran 2010
- 192.065
- 135.316
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz yaratmıyoruz. Her maç içinde olabilecek normal bir olayı Beinsports dramaya çevirmeye çalıştı.Kaos yaratmakta üzerimize yok.
Her topçu kabul etmez o hareketleri nabız 180 sahadakilerin. Bi gün biri ters bir hareket yapar ondan sonra ayıkla pirinci. Osimhen sakin kalmalı biraz. Tamam gol atmak istiyor da atamadığında da milleti germesin bir zahmetKaos yaratmakta üzerimize yok.
Biz konuştukça adamlar üzerine gider bunu anlatmak istiyorum. Hayir sanki marcao kerem olayı yaşanmış gibi büyütuyoruz. Bein tabi kaos yaratmak için. Adamlar sonuçta sürekli bizim şampiyon olmamızı istemiyorlar.Biz yaratmıyoruz. Her maç içinde olabilecek normal bir olayı Beinsports dramaya çevirmeye çalıştı.
Harbi magazine bağladılar. Osimhen'in sevinci göremedik Yunus'u aldılar ekrana direkt.Beintspor biraz daha ikisini gösterse yumruk Tokat kavga ettiler sanacaktim
Tam olarak bunu anlatmaya çalıştım maç içindeHer topçu kabul etmez o hareketleri nabız 180 sahadakilerin. Bi gün biri ters bir hareket yapar ondan sonra ayıkla pirinci. Osimhen sakin kalmalı biraz. Tamam gol atmak istiyor da atamadığında da milleti germesin bir zahmet