GSC Haber Victor Osimhen, Maç Sonunda Yunus Akgün'le Dertleşti

Kaos yaratmakta üzerimize yok.
Her topçu kabul etmez o hareketleri nabız 180 sahadakilerin. Bi gün biri ters bir hareket yapar ondan sonra ayıkla pirinci. Osimhen sakin kalmalı biraz. Tamam gol atmak istiyor da atamadığında da milleti germesin bir zahmet

barış alper dolduruyor olabilir normalde basit şeyleri takmazdı yunus

Tamda fener medyasi Galatasaray da kriz manseti girecekti ama havayi aldilar

Biz yaratmıyoruz. Her maç içinde olabilecek normal bir olayı Beinsports dramaya çevirmeye çalıştı.
Biz konuştukça adamlar üzerine gider bunu anlatmak istiyorum. Hayir sanki marcao kerem olayı yaşanmış gibi büyütuyoruz. Bein tabi kaos yaratmak için. Adamlar sonuçta sürekli bizim şampiyon olmamızı istemiyorlar.

Yahu bu adamlar gecen sezon sen sakrak maclar gecirdiler. 1 pozisyin hirsiyla mi bozulacak.

Baris yuzunden hep boyle magazinsel isler yapilacak.

Yemezler.

Yayıncı kuruluş maraz çıkarmaya çalıştı bir şeyin olduğu yok. Osimhen gol atmış yedek kulübesinde Yunus'u veriyorlar ekrana terbiyesizler.

Osimhen kendinden geçebiliyor maç esnasında hırsından dolayı. Günlerdir beslenmeyen bir kaplan gibi oluyor. Bazen böyle görüntüler yaşatabilir.

Geçen hafta kendi kalesine gol atan adama kızdı arkada ben atacaktım diye. Şampiyon olduğumuz halde Başak topçularını dövüşe çağırdı.

Her topçu kabul etmez o hareketleri nabız 180 sahadakilerin. Bi gün biri ters bir hareket yapar ondan sonra ayıkla pirinci. Osimhen sakin kalmalı biraz. Tamam gol atmak istiyor da atamadığında da milleti germesin bir zahmet
Tam olarak bunu anlatmaya çalıştım maç içinde

Tamam Yunus mülayim çocuk olayı büyütmedi ama bu hareketler bir yerde sıkıntı verir

Sen kendine çeki düzen ver

sonra bein yavşağının kamera çekimini konuşmak durumunda kalmayalım

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt