# Viktor Gorridsen Fischer

Gorkem Yildirim

10 Numara!
images

Viktor Gorridsen Fischer

Date of birth:09.06.1994

Place of birth:Aarhus

Height:1,83

Nationality: Denmark

Position:Striker - Left Wing

Foot:both

Market value:6.200.000 £

7.000.000 €

Gelecegi cok parlak yasi daha 19' ...

Bir iki sezon sonra PremierLig'de bulur kendini bu gidisle

Saglam oyuncu bize kaptirmazlar

Bizim o olmayan kanatta kim olsa etkili olurdu o ayrı ama yetenekli çocuk . Manu'dan başka da izleyen vardır muhakkak.

Harika bir oyuncu. Bruma ile ayni yasta. Ama cok daha hazir bir görüntü veriyor,top sürmesi falan Draxlere benziyor. Müthis...

Fischer > < Bruma takasi yapsak...:2_thumbs_up_-_animated:

Bruma icinde böyle baslıklar acılıyordu,önce Bruma'yı oynatalım dogru düzgün.

Geçen sezon çok iyi oynadi, fakat bu sezon pek iyi oynamiyor.

United onu istedigini biliyorum.

Bizde yabanci siniri oldugu surece kimseden bisey olmaz . ama bu cocugu bayern istiyor :) ona gore laf atin

Bomboş kulvarda oynadı, etkili görünmesi normal. İlk yarıda o bölgede kim oynarsa oynasın onun kadar etkili olurdu. Ha yetenekli bir adam tabi o kesin, ama bugünkü oyunu ölçü olmaz. Tabi Ajax'ı düzenli takip eden arkadaşlar varsa onlar daha iyi yorum yaparlar, ben ilk kez izledim çünkü.

İyi kumaş belli. 1-2 seneye bir EPL takımına gider. Bizim tarz ligde çok iş yapamayabilir. Zira burada oynanan futbol değil top tepiciliği.

Bu oyuncunun daha şimdimi farkına vardın ? Çok boş bir konu.

Fischer iyidir iyi.

Ama bugün iyi oynamasinin tek sebebi bizim berbat savunma anlayisimiz. Buna Mancini dahil.

Yani bugüne yönelik bu konuyu acmak biraz komik.

adamın karşısında sadece bruma vardı yani bek + açık olması gerekirken sadece BRUMA yani ben olsam bende buruma kadar savunurdum adamı oyüzden tek maçla değerlendirmemek gerekir

elin ajaxı ne topçular yetiştiriyor bizde brumaya 13 milyon verip alıyoruz işte :(

şaka gibisiniz ya. Olmayan sağ tarafta bir adamı izleyip iyi miyi demek... karşısında da daha 19 yaşında asıl mevkisi sol açık olan bruma oynadı.

Ajax bu cocugu 1.400.000 euro;ya mal etmis . MAL etmis dememin sebebi adamlar yetistirme , okul masaraflarini da sayiyor icinde ! Adamlar hakikatten egitim veriyor .. Bu cocuk Danimarkali ama canavar gibi Hollanda'ca ogreniyor cunku mecbur !! Bizde Yabancilara oyle birsey yapsak gulerler

şaka gibisiniz ya. Olmayan sağ tarafta bir adamı izleyip iyi miyi demek... karşısında da daha 19 yaşında asıl mevkisi sol açık olan bruma oynadı.

Sorun bu adamı sadece bu maç ile ilk defa izleyip beğenenlerde, bu adam net yıldız adayı. Karşısında kimin oynadığının önemi yok adamın potansiyeli ortada.

Geri
Üst Alt