Vincenzo Montella: "Arda çok uzun süre alabilecek durumda değil"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1719334250218.png

A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024'te Çekya ile oynanacak maç öncesi açıklamalarda bulundu.

İşte Montella'nın açıklamaları;

"30 yılı aşkın süredir baskı altındayım. Baskı bizim işimizin parçasıdır. Pozitif bir baskı bu. Biz pozitif bir başarı elde etmek için çabalıyoruz. Amacımız gruptan çıkmak. Yarın önemli bir fırsatımız var. İş bize kalmış durumda."

"Gerçek taraftarlarımız ilk düdükten, son düdüğe kadar bizi destekleyecektir. Eleştirenlere hatırlatmak isterim ki bu bizim ülkemiz. Başka bir milli takım yok. Bu takım Türkiye'yi temsil ediyorlar. Bu çocuklar bizim yüzümüzü güldürdü ve desteklemek lazım."

Arda Güler'in son durumu hakkında

"Arda çok uzun süre alabilecek durumda değil. Bir önceki maça çıkmasına ben karar vermedim, doktorumuz ve personelimiz karar verdi. Risk almadan oynayabileceği bir süre vardı ve o kadar oynadı. Arda'yı riske etmemek adına 2 gündür belli antrenmanları yapıyor."

"Bizim 3 tane harika kalecimiz var ama birini seçtiğimizde diğerleri üzülecek. Ama bu tatlı bir problem tabi. 3 tane bizim için garanti olan kalecimiz var."

Arda Güler ile yaşadığı yelek diyaloğu

Montella: "Basın mensupları istediğini çekebilir ams spekülasyon yapmaya hakları yok. Hem sağlık ekibiyle Arda ile yaptığımız konuşmalarla maça başlatmanın riskli olduğunu konuşmuştuk. İki taraftan da bana gelen bilgi şu; oynamanın riskli durum olduğu yönündeydi!

Hem sağlık ekibi hem futbolcumuzun kararı doğrultusunda topsuz antrenman programı vardı. Orada futbolcumuz başka bir antrenmana girdi. Orada sadece hatırlattım."

Arda kendini R.Madrid kampına saklıyor. MT umrunda değil olarak yorumladım.

Arda medyası kuş medyası adamı bitiriyor. Hoca Galatasaray dan oyuncu alma eleştirilmezsin...

sezon boyunca aldığı süreyi toplasan 4 ya da 5 maç oynamış biri sakat olmasa da uzun süreler alamaz.

değil 2 maç, 1 maç 90 dkyı tamamlaması çok çok zor.

Takim icinde neler oluyor bilemeyiz

Ama bazi celiskiler oldugu kesin

Sakatligi olan oyuncuyu son 20 dakika neden oyuna aldi 3-0 dan sonra

Son macta ilk 11 oynayacak durumda degil yine arda

Bence montella’yi da asan bir durum var,konu real madrid veya oyuncunun menajeri de olabilir bilemiyoruz

sezon boyunca aldığı süreyi toplasan 4 ya da 5 maç oynamış biri sakat olmasa da uzun süreler alamaz.

değil 2 maç, 1 maç 90 dkyı tamamlaması çok çok zor.
Arda'yi bitirme operasyonu varmis kuslara gore ;D, burada buna canak tutanlar da var ayrica.

Mesela en usteki mesaja bir bak, kafa gitmis ama sorsan futbolu biliyor.

Gına geldi şu Arda veledinden artık yav. Vallahi yine ceza yiyeceğim, daha bu gece bitti cezam.
Portekiz karşısına çıkmaya korkan 1 velet Milli Takım hocasını yiyebilecek reis böyle olan Milli Takım'dan başarı gelmez :D Bak İspanya'da ki Yamal'a kaç yaşında çocuk hem takımı olan Barcelonayla hem de İspanya Milli Takımı'yla ne Maçlar oynuyo reis yav :D

Arda'yi bitirme operasyonu varmis kuslara gore ;D, burada buna canak tutanlar da var ayrica.

Mesela en usteki mesaja bir bak, kafa gitmis ama sorsan futbolu biliyor.
Ben futbolu biliyorum diye hiçbir zaman yorum yapmadım
Ama birçoğunuzdan daha Galatasaraylıyımdır
Buna allah tribün şahit

Gerçekten sıktı artık. Kardeşim kendi kulübünde toplam 400 küsür dakika oynayan adam Messi olsa, tam randıman alamazsın. Lig biterken de oynamış alsa alamazsın çünkü bir ivme yakalaması lazım oyuncunun. Çok güzel gol attı eyvallah ama diğer taraftan da takım oyununa zarar veriyor.

Bana kalsa bizim hiçbir oyuncumuz oynamasın, bu itoğluitler çenelerini kapatacaksa sırf bunların istediği oyuncular oynasın, ben yine desteklerim. Ama bu işin de bir matematiği var anasını satayım.

Yani Arda mecbur yeterli bulunup oynatılmak zorunda mı? Belki de yeterli bulmuyor adam? Adamın seçimlerini eleştirebilirsin ama zorbalıkla istediğini yaptıramazsın. Montella’nın hür iradesini desteklemek lazım.

Geri
Üst Alt