Vincenzo Montella: "Fena değildik aslında"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1719080413071.png

Maçtan sonra Vincenzo Montella:

"Fena bir maç oynamadık. Gollerden sonra toparladık derken, maça da ortak olduk derken yine gol geldi. İyi mücadele etti çocuklar."

"Biz bu sabah bir sakatlıkla uyandık. Bizim 3 kalecimiz de iyi kaleci. Terchimizi Altay'dan yana yapdık."

"İşler kötü gidince milli takımda hoca hemen düşman ilan ediliyor. Bunu da anladım."

"İsmail bir sakatlıktan geliyor. 90 dakikayı çıkaracak durumda değil. 45 dakika oynamak ile 90 dakika oynamak aynı şeyler değil."

"Arda yorgundu. Kullanmak istemedik çünkü sakatlık riski vardı. Oyuna alırken bile acaba almasam mı diye düşündüm ama 3-0'da bir gol bulursak onunla, değiştirebiliriz belki skoru dedik."

Kovun diyeceğimde büyükekşi ve hamitin olduğu bir tff başarılı olamaz.Başka şeyler yazacağım ama sorumlu olduğum insanlar var siz anladınız.

Baştan sona her şeyi yanlış.

İkinci bir planı yok diyecektim de birinci planı da yok ki antrenörün atanın da tutanın da orta sahanda defansın da belli değil nasil başarılı olacaksın

Yabancı teknik direktörü dövmek bizde ata sporudur da fena değildik tarzı işlere de girmeyelim be hoca. Klasik yerli hoca söylemleri bunlar da.

Fena degilmiydik? Ne oynadik ? Portekiz ahim sahim takim.bile.degil, iyi bir takim ciksa ne olur acaba

Götümüzden bal akmasa bu gece son maça çıkmaya gerek olmadan eve dönüyorduk

Yanlış bir şey söylememiş

Kötü hoca olduğunu da düşünmüyorum

Şanssızlık ve mallıkların harmanlandığı bir maçtı

Montella teknik anlamda sınıfta kaldı Portekiz defansınin rahatlıkla oynamasına müsade etti önde pres yapıp hataya zorlamak gerekiyordu.Portekiz oyunun kontrolünü aldığı zamanlarda kontralari dusunecektik.

Geri
Üst Alt