# Vladimír Weiss

yücel tuncel

Kırmızı Üye
Manchester City tarafından keşfedilmiş ama bir türlü patlayamamış oyuncudur.Bu sene başında Olympiakos'a transfer olmuştu ancak Olympiakos ülkesel kriz yüzünden Katar'a satmak zorunda kaldı ve Weiss büyük ihtimalle mutsuzdur yaşı henüz 24 hem stilleri hem kariyer planları hemde ülkesi ile adeta Eski Fenerli Stoch'a benziyor. Bana göre çok daha yetenekli ama disipini nasıl bilmiyorum.Sınır +2 olursa kenardan gelip delici koşuları,sürati ve şutları ile iş yapar.

Vladimír Weiss - Oyuncu profili - transfermarkt.com

Çoğu futbol oyununda sağlam gelişiyor ama reelde hiç izlemedim.

Adnan Polat zamaninda berki olurdu..oda genc oldugu icin.

Artik bu tür oyuncular yakismiyor Galatasaray.

BU oyuncu icin extra bi topic acman da senin futbol vizyonu gösteriyor.

#KILIT

Adnan Polat zamaninda berki olurdu..oda genc oldugu icin.

Artik bu tür oyuncular yakismiyor Galatasaray.

BU oyuncu icin extra bi topic acman da senin futbol vizyonu gösteriyor.

#KILIT

Yalnız şu an takımımızda Hayroviç ve Ontivero gibi oyuncular da var

Bu adam elimizdeki tum kanat oyuncularindan acik ara daha iyi. Yetenekli, suratli, teknigi yuksek, bizde olsaydi su an forması garantiydi. Gönül ister tabiki Menez ve o standartlarda kanatlar ile oynamayi, ama o isimler olmazsa ufak bir tik altidir Weiss onlarin. Ben isterdim takimda gormek, formu da iyi görünüyor, bu sezon 2 farkli takimda 39 maca cikip 11 gol 11 asist yapmis.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

skoc'un biraz daha yeteneklisi.

Bu yaşta Katar'a gitmiş adamı geri getirmek ekonomik açıdan kolay olmaz diye düşünüyorum.

Yalnız şu an takımımızda Hayroviç ve Ontivero gibi oyuncular da var

Hajrovic Türk Kontenjan olay dan dolayi alindi.

Ontivero ise cok genc. Büyük potensyal var.

haaa Kanat mevki de eskimiz var..ona birsey demiyorum... ama o eksigi weiss gibi Oyuncular ile doldurmamayiz.

Adam zaten 24-25 yasinda Arabistana gitmis..nekadar hayir gelir bilinmez.

Fena oyuncu degil ama su kontenjan belasi varken bu tur oyunculari almak yersiz.Hajrovicle ayni standartta bi adam zaten asagi yukari ona harcadik bize 11 oyuncusu lazim.

Geri
Üst Alt