Volkan Demirel, 6 Milyon Liralık Araba Aldı

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan oyuncular arasında takıma geri dönme şansı bulunan tek isim olduğu konuşulan Volkan Demirel kendisini ödüllendirdi.

fenerbahce-de-kadro-disi-kalan-volkan-demirel-11474500_5490_m.jpg

1 MİLYON EURO ÖDEDİ

Tecrübeli file bekçisiyle ilgili kesin karar verilip takıma döndü de, Demirel bu yüzden mi kendini ödüllendirdi bilinmez ama paraya kıyıp kendisine 1 milyon Euro'luk (Bugünkü kurla yaklaşık 6 milyon lira) bir Rolls Royce aldığı ifade edildi.

GEÇİCİ PLAKA İLE KULLANDI

Hafta sonu geçici plaka ile kullandığı aracının direksiyonunda görülen Volkan Demirel'in, Rolls Royce'un Wraith Black Badge modelini tercih ettiği belirtildi.

Günaydın

Yav bunların kazandıgı kacı kac kurus aldıgı arabalara bak ılerde batar bu

Bu ülkede adalet yok . Gelir dağılımı gerçekten saçma sapan. Böyle fazla gitmez diye düşünüyorum ama halk uyuyor :D

Bu ülkede adalet yok . Gelir dağılımı gerçekten saçma sapan. Böyle fazla gitmez diye düşünüyorum ama halk uyuyor :D

Almanya da İngilterede de topçuların milyonluk araçları var. Keza NBA de ki basketbolcularda da. Adalet yok evet ama göstergesi bu değil. Günümüzde kazandığın para = yaptığın mesleğin popülerliği. Adam kendinde bir yetenek görmüş ve geliştirip bu işten milyonlar kazanıyor. Sende kafanı kullansaydın, sabah akşam bunun için çalışsaydın belki sende bu seviyelerde para kazanabilirdin.

Varsa alir. Benimde o kadar param olsa belki alirdim. Yada almazdim. Kimseyi ilgilendirmez sayin bozayinin alip almadigi seyler.

Arabanin iyisini ayilar sürermis.

Şu ligde bir oyuncunun max alacağı 300 bin euro civarıyken herifler ömrü hayatında kazanamayacağı parayı kazanıyor ya hayret edersin. Selçuk yatarak 3 tane bundan alıyor yetmiyor 5 dakika spor yapıp 10 maçta bu arabanın 5te birini alıyor.

Bu ülkede futbol'dan kazanılan bu paralara birisi bir gün dur diyecek. Haksız bir kazanım söz konusu. Sıradan kalecilerin aldığı paralar dudak uçuklatır.

Ayıya altın semer vursan ayı yine ayıdır.

Yav bunların kazandıgı kacı kac kurus aldıgı arabalara bak ılerde batar bu

Tarık Çamdal denen adam bile Galatasaray'dan 100 milyon TL'den fazla para kazandı, Volkan dediğin adam FB'den şimdiye kadar 200 milyon TL ve üzeri para kazanmıştır ve kaldı ki ana parayı faize atma, ev alıp kiraya verme vs... bir sürü gelir kapısı açıyorlar, bu tarz arabalara binmeleri hiç sürpriz değil.

Şuan Arda-Volkan-Emre vs... gibi popüler futbolcuların canlı 200 milyon TL ve üzeri paraları vardır.

Önemli ve acı verici olan bu adamlar bir beyin cerrahı, bir tarihçi, bir akademisyen, bir mühendisin ömrü hayatında göremeyeceği paraları kazanması.

zenginin parası
züğürdün çenesini
yoruyor
gördüğümüz kadarıyla

Geri
Üst Alt