Vural: "İmparator olamadık padişah oluruz"

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Yılmaz Vural, Osmanlıspor kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuştu.

terimvural600_5E8DB.jpg

3. defa Ankara'ya geldiğini belirten Yılmaz Vural, Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nden sonra Osmanlıspor'a geldim. Burası yabancı olduğumuz bir yer değil. Eski dostlarımızla burada yeniden olmakla çok mutluyum"dedi.

Vural "Osmanlı ismi ecdadı hatırlatan bir isim. Hiçbir kimseyle kavga etmeden, herkesi kucaklayan ve kavga gürültü olmandan hoş görü içerisinde Osmanlı'nın hem Türkiye'de hem de Avrupa'da birleştirici tarafını kullanmak istediler. Bunun hiçbir siyasi bir tarafı yok" değerlendirmesinde bulundu.

Teklif geldiğinde bana" Maalesef imparator olamadık ama padişah oluruz diye de espiri yaptık.

Son olarak antrenörler derneğinin işini iyi yapmadığına değinen Yılmaz Vural "Bu müessese yerlerde sürünüyor. Bu meslek iflas etmiş durumda. Hiçbir maçtan zevk almıyoruz. Organizasyon eksik. Oyuncular yeterli değil. Futbolun kimler tarafından yönetildiği belli değil. Futbolu TFF mi, Kulüpler mi veya Siyaset mi yönetiyor. Kimse çıksın ben yönetiyorum desin ve açıklasınlar. Ortada meçhul bir olay var ve bence en büyük sorun bu. Arayan kulüpler önce ne kadar para istiyorsun diye soruyorlar. Sanki manavdan alışveriş yapıyorsun. Kimse ne projelerin var diye sormuyor" ifadelerini konuşarak toplantıyı bitirdi.

NTV Spor

Geri
Üst Alt