G. Can Özfiliz
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2022
- 2.521
- 1.418
- 1.028
Bizim için yetersiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koyunun olmadığı yerde şampiyon olunca en iyi TD oldu. O bütçelerle Ali burukta şampiyon olur dediğimizde futbol bu kadar basit değil deniliyor. Alanyaspor maçı örneği, osimhen kendini yirtmasa o golleri atabilecek Türkiyede oyuncu yok, başka gol pozisyonuda uretemiyoruz takimca. Davinson 3 kez 3e 1 kaldı, en ufak hata yapsa puan kaybı. Ben son 2-3 aydır en ufak TD dokunuşu ya da taktik izi dahi goremiyorum takımda. Next match next match skip training skip training send assistan manager go holiday diye sezonu tamamlamaya çalışan bı TD görüyorum. Rakipler add manager takılırken yapılmaması gereken ne varsa yapiyorŞimdi, garabeti şöyle madde madde anlatayım:
* 3 lü oynamak için Angelino aldırdı ama 3 lü oynamadı. Adamı 4 lüye koydu o da olmadı. Sattı yolladı. Yerine Köhn'e talip oldu.
* 4 lü oynamak için Köhn aldırdı ama 4 lü oynamadı. Adamı 3 lüye koydu o da olmadı. Sattı yolladı. Yerine sakat Jakobs'u istedi. O zaman Angelino'nu yu niye sattırdın?
* 4 lü oynamak için Jakobs aldırdı ama 4 lü oynamadı. Adamda zaten sakattı müzmin çıktı. O zaman Köhn'ü niye sattırdın?
* 3 lü oynamak için Frankowski aldırdı ama 3 lü oynamadı. Adamı 4 lüye koydu o da olmadı. O zaman Angelino ve Köhn'ü niye sartırdın, Jakobs'u niye aldırdın?
Ne garip hikaye değil mi. Şimdi Köhn verilmeseydi dedirtiyor. İşte bunlar hep Okan Bıruk.