Wesley Snipes, ‘Blade 4′u Yapmak İstiyor!

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
blade-4-filmloverss.jpg

“Blade” serisinin yıldızı Wesley Snipes serinin dördüncü filminin çekilmesini diliyor.

1998 yılında başlayan “Blade” macerası, 2002’de ikinci film “Blade: II” ve 2004 yılında “Blade: Trinity” ile gişede büyük başarı yakalamıştı. Ünlü serinin yıldızı Amerikalı oyuncu Wesley Snipes, aradan tam 10 yıl geçmesine rağmen serinin dördüncü filminin çekilmesini diliyor.

Önümüzdeki haftalarda vizyona girmesi beklenen “The Expendables 3” ile beyazperdeye geri dönecek olan Snipes, geçtiğimiz günlerde Comic- Con’da MTV’ye konuştu: “Ben “Blade 4” için açığım. Her an bu teklifin gelmesini bekliyorum. Tekrar o çelik takımı üzerime geçirip öğrendiklerimi uygulamak güzel olur” .

blade-gallery-5.jpg

“Blade ile birlikte Avengers ve başka çizgi romanlar beyazperdeye uyarlanmaya başladı. Bu konuda öncü olduğumuzu düşünüyorum.” diyen Snipes, Blade 4 için umudunu kaybetmediğini de ekledi.

Wesley Snipes’ın içinde yer aldığı“The Expendables 3” ise 15 Ağustos 2014’te Türkiye’de vizyonda olacak.

Filmloverss.com

en iyi vampir filmi serisidir blade alacakaranlık v.s zırvalar halt etsin..

Birak artik Baba, senden gecti bunlar. Blade 3´den sonra o efsanevi hatirani daha fazla zedeleme.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Jyg8QrU1aNg[/media]

Blade serisi harikaydi, ama 4. bolumu cikmaz bence.

Senelerdir böyle bir haber bekliyorum.
Trinity güzel filmdi ama böyle bir seriye kapanış yapacak kadar başarılı değildi.
4.filmi ile birlikte mükemmel bif final yapılmalı.
Heycanla bekliyor olacağız,umarım çekilir.

Ben de sneijderle alakalı sandım, futboldan bi beklenti olmayınca bakıyorum millet filme sarmış..

Geri
Üst Alt