West Ham Forvetinin Ölümü Yasa Boğdu...

Alper Sahin

Aslan Üye
West Ham forveti Dylan Tombides, çok mücadele etti ama olmadı. Kanser onu bu hayattan aldı...

article-2607773-1D2DA41800000578-263_306x423.jpg

Futbol zaman zaman kötü hikayeleri de beraberinde getiriyor. Bunlardan sonuncusu İngiltere'de yaşandı.

article-2607773-1D2DA41800000578-263_306x423.jpg

West Ham forveti Dylan Tombides, kanserle olan savaşını kaybetti ve 20 yaşınada hayata veda etti. Tombides 2011 yılından beri kanser ile mücadele ediyordu.

West Ham kulübünden Cuma günü yapılan açıklamada, testis kanseri olan genç forvetin ölümü üzüntü ile duyuruldu.

2011 yazında ilk teşhis konulmasıyla kanser mücadelesine başlayan Tombides, West Ham forması altında ise tek maça çıktı. 2012 Eylül'ünde Capital Kupası'nda Burnley maçında yedek soyunanan Tombides için taraftarlar ve kulüp seferber olmuştu.

West Ham kulübü hafta sonu C.Palace ile oynanacak maça Tombides'in anısına siyah kol bantlarıyla çıkacak.

Testis kanseri çok bela birşey , eğer kasıklarınızda ve testis torbanızda ( skrotum) bir ağrı , ele gelen kitle yada şişlik hissederseniz hiç ihmaletmeyin hemen bir üroloğa başvurun , zira testiste tabiyatı net belirlenemeyen bir kitle tespit edildiğinde beklenmeksizin operasyon kararı alınır ve budurum aciliyet arz eder.

Testis kanserlerinden gençlerde daha sık görülen bazi tipleri malesef çok erken akciğer yayılımı yapması ile ünlüdür.

Allah rahmet eylesin.

Benimde ara ara ağrı oluyor kıllandım bak şimdi gerçi 2 kez gitmiştim doktora kist demişlerdi kaldı öyle bi ara baktırmak lazım yine.

Geri
Üst Alt