Haber Wilfred Ndidi, Beşiktaş'a Transfer Oldu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1000131527.webp

Beşiktaş, Wilfred Ndidi için Leicester City ile 9.5 milyon €'ya anlaştı.

28 yaşındaki oyuncu ile senelik 3.5 milyon euro üzerinden 3+1 yıllık sözleşme imzalanacak.
(Ben Jacobs)

Adali sovmen bir adam

kronik bir sakat daha cakti

Bizede bunun gibi bir adam lazım rotasyon için. Lig+ kupa + Cl Toreira Lemina alternatifsiz düşünülüyosa geçmiş olsun şimdiden.

İyi oyuncuydu ama posasını jkye gönderdiler. Batışa doğru hızla ilerliyorlar. Sen mevcut ekonomik durumunla Gs ve fb ile aşık atmaya çalışırsan; şampiyon olamadığın durumda bitersin. Marifetmiş gibi küçülerek büyüyemeyiz diyorlar; yerlerinde olsam feda dönemi gibi mütevazi transferler yapar; 3-4 sene iskelet kurmaya çalışırdım. Neyse beter olsunlar

Bunların açlıktan ağzı kokarken bu paraları nasıl gömüyorlar oyunculara çok ilginç.

Ligin sonunda üçüncü olacaksınız maksimum zaten.

3 adam için bonservis 60 milyon verdiler. Maaşları filan işin içine katarsak 100 milyondan fazla maliyet olur. Para yok diyorlardı demek paraları olsa 1 milyar harcayacaklar

38 yaşına kadar oynar bjk yine turnayı gözünden vurmuş. nerden buluyorlar böyle topçuları hayret

3 adam için bonservis 60 milyon verdiler. Maaşları filan işin içine katarsak 100 milyondan fazla maliyet olur. Para yok diyorlardı demek paraları olsa 1 milyar harcayacaklar
Ellerindeki tek taşınmazı projeyle paraya çeviriyorlar onun da parasını bankadan kredi ile falan çektiler muhtemelen

Sportif başarı zor , gelirleri yetersiz. Para birkaç seneye suyunu çeker sonrası milyarlarca tl borç

Iyi oyuncu bir ara bizde istemiştik ama adam eski temposundan uzaklaşmış biraz fakat fener alacağına 8jk alsin

Bize gelsin isterdim şaka bir yapa. Top kapma canavarı. Sağ bekte Bisakka orta sahada da bu adamı görsek güzel olurdu.

Geri
Üst Alt