Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.163
- 25.761
- 2.808
Wolves, Jhon Arias'ı 20 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı.
(@FabrizioRomano)
(@FabrizioRomano)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle cüce dendi ne başarısı var dendi. Gsc topçu dan anlamaz bikez daha kanıtladıO zaman söyledik bu yaşa kadar Brezilya liginden çıkmamış adama o paralar verilmez dendi.Brezilyali taraftarlar İnsta da bizi bırakma diye yalvarirken Güney Amerika'nın en iyi oyuncusu diye yaziyorlardi.
Aynen öyle cüce dendi ne başarısı var dendi. Gsc topçu dan anlamaz bikez daha kanıtladı
Ben de isteyenlerdendim. Gereksiz pazarlık yaptık adamlarlaGeçen yaz en çok istediğim futbolcu olan Arias'ı alalım diye yangın yapmıştım, sadece 3,5 renkdaş vardı katılan. Kupa performansından sonra herkes ayıldı ama iş işten geçti.
Malesef müthiş bir futbolcuyu 10 milyon Euro'ya almadık. Okan Hoca Kerem'in ani gidişine bu adam alınacak diye izin vermişti. Adamın son senesiydi 10 milyon çok dendi. Oysa Keremden 11 milyon zaten gelmişti.
Almadık çok dedikte ne oldu? Önce kulübüyle sözleşme uzattı şimdi de 20 milyona transferini yaptı. Kemik gibi biyonik bir adamdı vesselam. Osimhen'e Icardi'ye sezonda en az + 10 asistle rekor kırdırabilecek, ağza orta kesen, adam eksilten, sakatlanmayan boğa gibi adamı kaçırdık. En az Osi kadar istediğim bir adamdı, üzgünüm, ne diyeyim?
Evet hatırlıyorum biri de sendin reis. Hoca isterken eldede 11 milyon varken 10'unu verip almadılar. Son senesi diye pazarlık edip alamadılar taş gibi adamı. Neyse iş işten geçti, konuştukça canım sıkılıyor.Ben de isteyenlerdendim. Gereksiz pazarlık yaptık adamlarla