Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
kafalarına göre sansür uygulayan tamamen siyasi olarak yönetilen sözde özgürlükçü geçinen oluşum

dün trumpun twitlerini sansürledikten sonra bugün azerbaycan dış işleri bakanının hesabını askıya almıştır

Neye istinaden engellemişler hakikaten ? Propaganda vs diyeyse önce Ermeni savunma bilmem ne sözcüsü mü ne var kadının teki onun hesabını askıya alsalarmış, çatışmalar başladığından seri yalan söylüyor. Hakikaten çok ciddi çifte standart var yav tahammül edilecek gibi değil.

Arkadaslar ban yedikten sonra, yeni profil acarken zirt pirt yeni numarami vereceksin? Yani ayni numarayla tekrar giris yapamiyormusun ?

yorumundan ziyade tweetinde ne yazdigindan bahsetsen biraz saha soylediklerin yerine oturup ortama bi katkin olurdu

Dövlət başçılarımızın tapşırıqlarını icra edərək, qardaşım
@MevlutCavusoglu ilə #Azərbaycan & #Türkiye arasında qarşılıqlı vizadan azadetmə Sazişinə dəyişiklik ilə bağlı Protokol imzaladıq. Yaxında qarşılıqlı səfərlər şəxsiyyət vəsiqələri ilə mümkün olacaq. #BirMillətİkiDövlət

Spor · Gündemdekiler
#FatihTerimSkerAdami
56,8 B Tweet

ülkede olmayan adaleti sağlamaya çalışan platform

Herhangi bir görüşte ki insanların ; karşıt görüşte ki herkesi cahillikle itham ettiği bir platform..

bende cok az kullandıgım 11 senelik hesapla hiçbirşeye giremiyorum ben naptımda engellendim.

Birazdan o hesabından girmeyecek :D Bugün şu ana kadar en az 40 milyon euro kazanmıştır mavi üyeliklerden ve extra açılan yeni hesaplardan yav :D

ne yapıyor bu musk beleş tayfayı komple söküp atıyor mu twitter'dan ?

Geri
Üst Alt