Xabi Alonso, Bayern Münih'te!

Luis Gustavo'yu alacaklarmis yerine.Ben begenmiyorum cok bu adami abartilmis bi oyuncu bakalim Realde napacak.

Bayern Münih alternatifli bir kadro kurdu. Tek eksik bana göre alternatif bir forvet. 35'lik Pizarro'ya 5 milyon euro falan ödemeleri bana garip geliyor.

Bayern Münih alternatifli bir kadro kurdu. Tek eksik bana göre alternatif bir forvet. 35'lik Pizarro'ya 5 milyon euro falan ödemeleri bana garip geliyor.

Pizarro tam bir kurt,dakika bazında son 2-3 yılın gol kralıdır belkide.(60-70 dakika 1 gol)

Pizarro tam bir kurt,dakika bazında son 2-3 yılın gol kralıdır belkide.(60-70 dakika 1 gol)

Ya adam zaten oyuna giriyor tak tak tak atiyor. Gecen sezon da bir macta kisa sürede hatrick yapmisti bu yasina ragmen.

Pizarro zaten Almanya da en cok gol atmis olan yabanci futbolcu. Bu rekoru zaten uzun süre kimse kiramaz.(180 gole yakindi yanilmiyorsam)

Gustavo'ya 30 milyon euro mu verecek Real, sacmalik. Xabi'yi satmasalardi o zaman.

$

Real büyük güç kaybetti

Di Maria + X.Alonso büyük oyuncular. Özellikle Di Maria geçen sezona damga vurdu.

10659058_976169535733071_2362151872213131997_o.jpg

8 Milyon Euro Xabi Alonso

6 Milyon Euro Tarık

marka değerimizi harbi artırmış tüp :f68.gif::f68.gif:

xabi götze madrid ne yapsın ! uydumu lan :) shaqiri yide bize yolla lan allahsız pepe :)

------------Neuer---------

Lahm-Dante-Boateng-Alaba

--------Bastian-Xabi------

Robben--Müller--Ribery

--------Lewandowski--------

Daha götze ve shaqiri var. Avrupanın en dengeli ve iyi takımı şuan bence. Tabi guardiola embesili salak salak hareketler yapmadığı sürece.

Geri
Üst Alt