Xavi Hernandez Teknik Direktör Oluyor

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
2015/2016 sezonunun başında Barcelona'dan bonservissiz olarak Katar takımı Al Sadd'a transfer olan ve burada da 3 kupa elde eden Xavi Hernandez, oynadığı takımın teknik direktörü olmak üzere...

5305821.jpg

İspanyol Marca'da yer alan haber göre; Katar ekibinde sezon sonu şu anki teknik direktör Jesualdo Ferreira'yla yollar ayrılacak ve Xavi, 2 seneliğine telknik direktörlük koltuğuna oturacak. Xavi'nin de Katar'da kalacak olmasından mutlu olduğu ve Avrupa'ya dönmeyi kısa vadede düşünmediği belirtildi.

Fanatik

Hayatta Katar'da yaşamam. Ben anlamıyorum Xavi gibi bir adam sadece para için mi Katar'da kalıyor.

Katar yani kime ne katar bilemiyorum.

2 sene sonra Barcelona hocası olacaktır.

Barcelona ilerleyen yıllarda sana emanet edilecektir...

Hayatta Katar'da yaşamam. Ben anlamıyorum Xavi gibi bir adam sadece para için mi Katar'da kalıyor.

Yillarca hatirlanma ihtimali var. Avrupa futbolunda zaten hatirlanacak da Katar gibi bi yerin futbolunu kalkindirip yillarca bizim Hagi'yi hatirladigimiz gibi hatirlanabilir. Tabi para mevzusu da var.

Haber de yeni degil aslinda. Katar'a birkac yil oynayip, sonra hoca olmak icin gitmisti zaten.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son pozisyondaki kazma forvet kim? Bir forvet 5 saniye boyu nasil ofsayt dan cikamaz?

bence mantıklı birkaç sene hem kendi sistemini oturtur hem de emekliliğine yetecek kadar birikim yapar.

Sonra istediği kadar macera arayabilir.

Geri
Üst Alt