Yabancı Sınırı Kalkmışken Yabancı Almama Sorunsalı

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Geçtiğimiz sezon başı kaldırılan yabancı sınırı kuralına karşı fahiş bedeller ile yerli futbolcu transferi yapmaya çalışmakta ki mantığı hala anlayabilmiş değilim.

Yabancı sınırı varken gidip Tarık, Olcan gibi kariyerinde 1 sezonluk performans gösteren isimlere Milyon Euro'lar döken yönetimi hadi mecburdu diye aklıyoruz ama şu anda sen Lukas Podolski, Emmanuel Eboue gibi isimleri 3 Milyon Euro ve bunun gibi maliyetlere alabiliyorken nedir bu yerli sevdası.

Serdar Aziz beğendiğim bir stoper mesela. Ama dünya da 4.5 Milyon Euro verip yerine alabileceğin onca isim varken, 14 tane yabancı kadroda bulundurup 11'inin tamamını bu adamlardan kurabiliyorken nasıl bir planlama yapılıyor. Hadi plan yapılmıyor onu anladık da HİÇ BEYİN NÖRONU DA MI KALMADI BU KULÜBÜN MUHALEFETİNDE, YÖNETİMİNDE BİR ADAMDA BİLE.

Eren çok beğendiğim bir isim değil. Ona da 4 Milyon Euro vereceklermiş. Hadi verdiler. Bu takımın tek forveti Eren mi olmalı. Eren cidden 28 yaşında 2 ağır sakatlık yaşamışken Kasımpaşa'dan 4 Milyon Euro'ya mı gelmeli. Seneye sözleşmesi bitecek bir oyuncu, 6 ay sonra gelecek sezon için bonservissiz anlaşma şansın da var. Bu ne saçmalık.

Başlıkta da belirtildiği gibi YABANCI SERBESTLİĞİ VARKEN 2 AYDIR YAPTIĞIMIZ TRANSFERLER

Eren Derdiyok (Kasımpaşa)-Lig 7. den gelen kariyerinin parlak dönemini geride bırakmış forvet oyuncusu
Serdar Aziz (Bursaspor)-Lig 11. cisi bizden fazla gol yiyen 4 takımdan biri.
Emrah Başsan-Eto'o olmasa küme düşecek Antalya'da kadro dışı kalmış, geri döndüğünde rotasyonda sıkışmış bir futbolcu.

Adam resmen örtülü ödenek gönderdi Kasimpasa'ya Donk ve Eren transferleri ile.

Arada Bursa'yi da zengin etti.

Napalim kardesim adamlar istifa etmiyor her türlü yolu denedik gitmiyor bas belasi

Çok değil birkaç ay önce kulübümüze kazandırabileceğimiz sayın Ersun hocamın neredeyse bütün transferlerinin yabancı olduğunu düşündüğümüzde iç burkan olay.

Bu arada podolski 2 eboude 2.5 milyon euroya geldi 3 milyon euro bile degil yerlilere bu kadar para vermek akil kari degil

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu forumda yerli futbolcuya haksızlık yapıldığını ifade eden adam olarak başımızda kötü niyetli biçimde hareket eden ırkçıların olduğunu görüyorum ve üzülüyorum.

Eren yedek forvet olur ve bedeli de en fazla 2 Milyon Euro'dur.

Bizim tek atımlık barutumuz var gidip ederinin 2 katını veriyoruz adama. Sonra da bütçe bitti alamadık başka adam diyoruz.

REZİLLİK.

01_komisyon.jpg

Bu forumda yerli futbolcuya haksızlık yapıldığını ifade eden adam olarak başımızda kötü niyetli biçimde hareket eden ırkçıların olduğunu görüyorum ve üzülüyorum.

Eren yedek forvet olur ve bedeli de en fazla 2 Milyon Euro'dur.

Bizim tek atımlık barutumuz var gidip ederinin 2 katını veriyoruz adama. Sonra da bütçe bitti alamadık başka adam diyoruz.

REZİLLİK.
Eren'in sozlesmesi seneye bitiyor 2 milyon euro bonservis 1 milyon euroda yillik verilmeli. Kasimpasadan yillik 1.8 milyon euro alabilir o zaman yabanci siniri oldugu icin bu kadar para verildi. Sozlesmesi seneye bittigi zaman kasimpasa hayatta 1.8 vermez burada Gs,fb,bjk ve tsnin birlikte hareket etmesi lazim rekabet ortaminda bu kadar paralar verilmemeli

Alpay zaten çıldırıyoruz. Nedir bu kasımpaşaya iyilik yapma sevdası. Donk a da verdiler o kadar para. Mal bu adamlar malllll. Başka açıklaması yok bunun.

Bizim kulübümüzde yiyici takımı çok. Bunlara müsahama gösteren beceriksiz yöneticiler de eklenince bahtsız bedevi misali ortada kalıyoruz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

komisyondur kardeşim
İş becerememektir.

Saat gecenin 11'i olmuş sen ben öteki beriki niye Galatasaray bu kadar kötü yönetiliyor diye için için yanarken...
Elinde şarap viski Podolskinin ismini söyleyemeyen yöneticilerimiz divan kurulu üyelerimizin vermesi gereken cevaptır...
Ağzında diş olmayan çişini tek başına yapamayan divan kurulu üyelerinin gündeme getirmesi gereken konudur.Bu aslında divan kurulunda sakaryaspordan bahsedeceklerine biz niye kardeşim yıllardır sabriyle oynuyoruz hakan baltadan başka futbolcumu yok diye söylemedikleri için sen ben öteki beriki uykusuz siniri bozuk halde hiç bir şey yapamadan burada tartısmak daha fazla üzülmemizdir.Aslında.....

Utanmadan diyenler Galatasaray kongre üyelerinindir....!!!!!!!!.. diye bunlara sormamız gerekir bunların cevap vermesi gerekir.
Serdar azize donka linnes'e tarık çamdala umuta yeni sözleşme önerene hamite para saçmaya devam etmektir...Yabancı oyuncu almamak.
Drogba sneijder eboue muslera bruma gibi oyuncuları getiren adamı yerden yere vurmaktır yabancı oyuncu alamamak..Bu kadar para harcadılar ulan batırdılar klübü demektir.Fakat gel görki özhan canaydın zamanında alınan cihan haspolatlılar orhan aklar carruscalar inamotolar barrusolar değildir...heSABI sorulmayan...

Paramız olmadığından değildir yabancı oyuncu almamak serdar aziz gibi şahane stopere 4 milyon€+3 oyuncu vermektir yabancı oyuncu almamak...
Eren derdiyok denen oyuncuya milyon milyon saçmak lucas leiva için çingene pazarlığı yapmaktır..Kısacası kardeşim keşke açsalar klübü taraftara sen ben öteki 19 yaşındaki çocuk bile ünlü şöhretli verelim 10 milyon ama oynasın şampiyon yapsın diyememektir.

Kankasını arkadaşını zengin etmektir yabancı oyuncu almamak şerefsiz onursuz haysiyetsiz...İnsanların çok çalışıyoruzz yawww demeleridir..Sen süper moderatör olarak yanlış haber verdiğinde yanlış bir şey yaptığında yüzün kızarır ulan forum ahalisine rezil mi olduk diye düşünürken..mesela

Diyebilmektir çok önemli dünya çapında isimlerle görüşüyoruz Türkiyenin gündeminden dolayı işler uzadı diyebilmektir yabancı oyuncu almamak....

Cengiz Özyalçını yalayan Ünal Aysalı eleştiren Mehmet Karlıdır....
Mehmet Karlı'nın efsane Konuşması - İtham Ediyorum - Emile Zola - YouTube

Şu video geldiğimiz noktanın özetidir....

Kasımpaşa bizim sayemizde ihya oldu

Yekta
Donk
Eren

Bayağı bir bonservis ödedik.

Eren ve yabancı kaliteli bir oyuncu alınsa sesimi çıkarmam ama Eren takımın 1. forveti ve tek forveti olarak düşünülüp lige başlanırsa bu adamlar bir zahmet defolup gitsin.

Serdar Aziz'e verilen o bonservis yazık günah.

Doğru düzgün en azından 1 ön libero birde kaliteli bir forvet alın yeter.

Evlatçılık kültürü camiamıza artık kazınmış durumda, bunu değiştirmek çok zor olacak. Her şey abdur-hamza ile başladı tanman ve dursun'un katkılarıyla bugünlere geldik.

Acaba yabanci siniri geri gelecek bizim mi haberimiz yok

Sonucta yonetim pek bir dillemeye basladi bastakileri. Birkac fisilti duydular mi acaba diye dusunmuyor degilim acikcasi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çok değil birkaç ay önce kulübümüze kazandırabileceğimiz sayın Ersun hocamın neredeyse bütün transferlerinin yabancı olduğunu düşündüğümüzde iç burkan olay.
Transferleri Rik değil Yönetim yapıyor bence...

Beyin yok bunlarda çünkü. Yerli de yabancı da olsa Türkiye Ligi dışından futbolcu almamaya çalışıyorlar. Cahil, özürlü, dangalak vs. herifler.

Bu arada podolski 2 eboude 2.5 milyon euroya geldi 3 milyon euro bile degil yerlilere bu kadar para vermek akil kari degil

Hele hele yabancı sınırı kalkmış iken...
Hadi sınır olur anlarım bu fiyatları...

Resmen komisyon ... Resmen şerefsiz bir Yönetim

Geri
Üst Alt