Yahoo: Ryan Babel, Galatasaray ile 3 Yıllık Kontrat İmzaladı!

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
D7KbwwxW4AAuNky.jpg

SON DAKİKA: Yahoo Sport France, Ryan Babel'in Galatasaray ile 3 yıllık kontrat imzaladığını açıkladı!

HO :sarıkalp::kırmızıkalp: Gel de gerçek bir büyük takım ve winner bir hocayla çalış bakalım Babıl.​

oha 35ine kadar pek bizim yonetime uygun hareket degil ya fiyati uygundur. ya opsiyonludur diye dusunuyorum.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sallamışlar.bipspor 2 yıllık dedi

Her gun ayni haberi gorur olduk.

2+1'den yıllık 2 milyon ise iyi. 2'den fazla olursa sıkıntı yaratır

2+1 dir diye düşünüyorum hayırlı olsun, Onyekuru kiralanabilirse forvet olarakta değerlendirebiliriz iyi oyuncu.

3 yilsa ayvayi yedik. Hele Besiktastaki gibi sonuna dogru motivasyonu falan kalmazsa sahada top oynamayi birakir ve sabote eder takimi.

Manu Lanjon‘un haberi, hani her gün Belhanda tskimda kalacak diyen adam

Hayırlı olsun. Onyekuru'yu da kiralarsak kanatlar tamamdır.

Dun YouTube videosunu izledim. 2018 yazindaki calismalarini. Adan sezon bittikten 2 gun sonra calismaya basliyor. Kendi cebinden odeyip spor salonundan cikmiyor ve ozel hoca tutmus. Bu mentalideki birinin yasini fazla takmam. Insallah bozmaz

Onyekuru'nun eksik özellikleri olsa da son maçlarda ortaya büyük karakter koydu. Babel daha yetenekli olabilir ama yaşı malum, Onyekuru kadar hırslı oynayacağını hiç zannetmiyorum. Babel'e güvenerek sezona başlamak hata olur. Onyekuru veya onun muadili genç bir kanat oyuncusu almamız şart.

marcao ve lyundamayı alan yönetimin, 32 yaşındaki bir oyuncuya 3 yıllık kontrat önermesi ?

İNANMIYORUM :mad::mad:
Takımda lider oyuncu eksikliği vardı
Yani bi Anadolu takımı deplasmanında takım 1-0 geriye düşünce karakter koyacak adam..
Bizde herkes avel avel birbirine bakıyor

2 mantıklı.

ölüsü son 45 dk maçı aldırmaya yeter. gelsin sonunda hamle oyuncumuz olacak.

Geri
Üst Alt