Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.552
- 55.764
- 4.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eleman yeni Guardado gibi bu arada. Bek diyemiyorum.
Ilk raporda sag ayak yazmislar yanlislikla sanirim bundan dolayi. Iki ayagini da kullanip aslen sol ayakli nadir futbolculardan galibavideonun ilk saniyelerinde adam sağ ayak ile atıyor baya teknik herhal
Onyekuru da kanattan çok forvet gibi reis aslında Onyekuru ile birlikte oynarsa acayip olabilir sol kulvarı başlı başına kullanıyor dribling özelliği var ileri çıkışları fişek gibi komple bir kanat oyuncusu gibisol bek olduğuna emin miyiz adam sol kanat gibi
emre utkucana önerdiğim 1 oyuncuydu
onu yazan adam riera yı hiç izlememiş vallaŞu Riera benzetmeleri saçmalık yav, Alioski için de yaptılar.
Riera über teknik, pasör bir adamdı. Tempolu değildi bir kere, bekte başarılı da değildi zaten.
Bu herifin Riera gibi pasör olma ihtimali yok hadi Alioski neyse de.
gomis gibi gücünü poposundan alıyorSaha görüşü gerçekten başarılı, oyuncunun olmadığı yere atıp oyuncuya top ulaştırıyor. Götü biraz büyük gibi ama fizik olarak top geçer adam da geçer mentalitesine de uygun duruyor.
Şu Riera benzetmeleri saçmalık yav, Alioski için de yaptılar.
Riera über teknik, pasör bir adamdı. Tempolu değildi bir kere, bekte başarılı da değildi zaten.
Bu herifin Riera gibi pasör olma ihtimali yok hadi Alioski neyse de.
onu yazan adam riera yı hiç izlememiş valla
Yok ya Uğur'un yorumuna dedim, bazen iyi oyuncular yakalasa da bazı yorumları da çok sıradan ve yanlış oluyor.Ben yazdim
Olumlu manada yazmamistim. Top ve adam karsilamayi bilmemesi ,tacklerda ve kademedeki becerisizligi rierayi hatirlatti dedim. Riera da iyi niyetiyle defans yapmaya calisiyordu ama o da beceremiyordi alioski gibi