GSC Scout # Yairo Moreno

Mert Aydinli

Taçsız Kral

B50D3CEB-4218-4C95-8B48-528544A55E68.jpeg

Isim: Yairo Moreno
Boy:1.80m
Pos: Sol Bek
Ayak: Sol
Kontrat Sonu: 30.06.201
Güncel Kulüp: Leon FC

Anladığım kadarıyla defansif özellikleri de fazlasıyla baskın, ileri çıkışları filan füze gibi karşısında duranları ipe dizip devam ediyor

Dün bir arkadaş paylaşmıştı soldan bir sprint atıyor yetişmeye çalışan adamın topukları patlar, bizim oyuncuların çoğu o sprint'i düşünmez bile

Böyle fizikli atletik bek oyuncularına hastayım, 25 yaşında milli takım vitrini var Meksika'da bile 8.5 mil.€ piyasa değeri biçilmiş kendisi için Meksika liginde yaptıklarını Galatasaray formasıyla yaptığı anda piyasası 2 katına çıkar Marcao da olduğu gibi hele ki Avrupa arenasında dişe dokunur bir iz bırakırsa ...

"Galatasaray'da transfer bitmez"

Ama bitsin. Yani haberimiz olmasın. Taraftarlar huzurla maçları seyredelim. Transfer vs. duymak istemiyorum 4 ay boyunca.

videonun ilk saniyelerinde adam sağ ayak ile atıyor baya teknik herhal

Şu Riera benzetmeleri saçmalık yav, Alioski için de yaptılar.

Riera über teknik, pasör bir adamdı. Tempolu değildi bir kere, bekte başarılı da değildi zaten.

Bu herifin Riera gibi pasör olma ihtimali yok hadi Alioski neyse de.

sol bek olduğuna emin miyiz adam sol kanat gibi
Onyekuru da kanattan çok forvet gibi reis aslında Onyekuru ile birlikte oynarsa acayip olabilir sol kulvarı başlı başına kullanıyor dribling özelliği var ileri çıkışları fişek gibi komple bir kanat oyuncusu gibi

Onyekuru ile birlikte önlü arkalı oynadığını düşünsene şu arkadaşın

Riera über teknik, pasör bir adamdı. Tempolu değildi bir kere, bekte başarılı da değildi zaten.

onu yazan adam riera yı hiç izlememiş valla

Saha görüşü gerçekten başarılı, oyuncunun olmadığı yere atıp oyuncuya top ulaştırıyor. Götü biraz büyük gibi ama fizik olarak top geçer adam da geçer mentalitesine de uygun duruyor.
gomis gibi gücünü poposundan alıyor

onu yazan adam riera yı hiç izlememiş valla

Ben yazdim🤣
Olumlu manada yazmamistim. Top ve adam karsilamayi bilmemesi ,tacklerda ve kademedeki becerisizligi rierayi hatirlatti dedim. Riera da iyi niyetiyle defans yapmaya calisiyordu ama o da beceremiyordi alioski gibi

Ben yazdim🤣
Olumlu manada yazmamistim. Top ve adam karsilamayi bilmemesi ,tacklerda ve kademedeki becerisizligi rierayi hatirlatti dedim. Riera da iyi niyetiyle defans yapmaya calisiyordu ama o da beceremiyordi alioski gibi
Yok ya Uğur'un yorumuna dedim, bazen iyi oyuncular yakalasa da bazı yorumları da çok sıradan ve yanlış oluyor.

Geri
Üst Alt