Yalan Habere Dava!

Soner Şeker

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Özetle geçen sezon Burak'la ilgili bir yalan haber çıkıyor. Bir taraftarımız bu işi takip edip yalan haberi yapan kişinin Sporx denen şerefsiz sitenin kurucusu olduğunu ortaya çıkartıyor. Bu sitenin Tahir Kum gibi i.lerle birlikte fener yalakalığı ve Galatasaray düşmanlığı yaptığını bilmeyen kalmasın artık.

ÖZEL: Yalan mesaja dava! Turkfutbol.com Futbol Haberleri

Bu sitede hala adamın haberleri paylasiliyor malesef ne mal olduğunu da biliyoruz

Neresinden tutarsan tut, şeref yoksunu bunlar. Siparişle haber mi dersin? Kuyu kazmak mı dersin? Bel altı vurmak mı dersin?

@Tahir Kum, çocuğunun boğazından o lokmaları nasıl geçirebiliyorsun? İnsanda biraz utanma, biraz arlanma olur.

Bu sitede hala adamın haberleri paylasiliyor malesef ne mal olduğunu da biliyoruz

Sporx haberi paylaşılabilir elbette. Paylaştığımız haber, Galatasaray adına yada rakipler adına irdelenmesini gerektiren bir konu olabilir. Sonuçta yaptığı şerefsizliği de üyelerime duyurmam lazım.

Haberi paylaşmamız onlarının düzenine çanak tuttuğumuzu göstermiyor.

Sporx haberi paylaşılabilir elbette. Paylaştığımız haber, Galatasaray adına yada rakipler adına irdelenmesini gerektiren bir konu olabilir. Sonuçta yaptığı şerefsizliği de üyelerime duyurmam lazım.

Haberi paylaşmamız onlarının düzenine çanak tuttuğumuzu göstermiyor.

Ben çanak tuttugunuzu düşünmüyorum ama bu konularda genel taraftar profili olarak yeterli tepkiyi koyamiyoruz bence. Sonuçta bu adamın sitesine her tıklandığında bu adam para kazanıyor.

Ben çanak tuttugunuzu düşünmüyorum ama bu konularda genel taraftar profili olarak yeterli tepkiyi koyamiyoruz bence. Sonuçta bu adamın sitesine her tıklandığında bu adam para kazanıyor.

Onun sitesinin linkini vermiyoruz ki ama. Çok az paylaşılıyor zaten mümkün oldukça hiç paylaşmamaya çalışıyoruz

Taptap

Geri
Üst Alt