Yapılan Koreografiyi Beğendiniz mi?

Kareografiyi Beğendiniz Mi?

• Evet, beğendim

Oy: 83 76,9%
  • Fena değildi

Oy: 18 16,7%
  • Hayır, beğenmedim

Oy: 7 6,5%

• Kullanılan toplam oy
    108

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
20 Nisan 2012
24.117
1.259
1.363
Mo2vCyj.jpg

EYP3rq.jpg

Ben çok beğendim, emek harcayanların ellerine sağlık.

Şarkı uyumlu olsun diye düşünülmüş ama kareografilerde kullanılacak bir şarkı değildi bence, daha ciddi birşey olsa daha iyi olurdu. Tek - yönü buydu.

Son düzenleme:
güzel uğraşmışlar baya, yalnız bize göre sağ kale arkasındaki pek olmamış galiba Hamza'yı yapmaya çalışmışlar ama kim olduğu meçhul olmuş. o şekilde surat yapmak zor orayı da simge sembol geçselermiş olurmuş.

emek harcayandan para harcayana kadar ellerine sağlık helal olsun hepsine çok güzel olmuş.

benim tek eleştirim daha sinir edici daha sert pankartlar kullanılabilirdi.

güzel uğraşmışlar baya, yalnız bize göre sağ kale arkasındaki pek olmamış galiba Hamza'yı yapmaya çalışmışlar ama kim olduğu meçhul olmuş. o şekilde surat yapmak zor orayı da simge sembol geçselermiş olurmuş.

Aynen ben de öyle düşündüm Hamza Hoca nın resmi yerine hocayı tarif edecek bir yazı daha kolay ve etkili olurdu kanaatindeyim.

Bende beğendim, ama tek sorun calan sarkı iste. Daha iyi bisey olabilirdi.

Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ultraslan yazan kısmı beğenmedim. Ayrica 2 kale arkasında 3d koreografi olacak deniyordu. 3d olmamasi biraz hayal kırıklığına uğratti ama böylesi de güzeldi. Çalan şarkıya da katılıyorum. Pankart ile uyumlu olmuş tamam ama daha gaz verici, costurucu bir müzik olsa iyi olurdu.

Herkes rütbesini bilecek pankartıyla kuşlara gönderme yapılırken 2002 senesine de atıfta bulunulmuş. Güzel bir düşünce. Selam dur kısmı da zaten işi bitirmiş. Harflerin kenarlarındaki siyah detaylar bile düşünülmüş.

Futbolcular da koreografiye katılacak denince onların kaldırdığı kartonlarda ayrı bir yazı yazacak sanmıştım ama düz karton varmış sadece. Onlar da çok isteksiz bir şekilde kaldirdilar zaten :D
Kısacası 10 üzerinden 8 veriyorum. Emeklerine sağlık.

Çok güzel hazırlanmış ellerine sağlık,

Masrafları kendileri karsilasin veya karşılamasın niye takildiniz ki buna, ortada bir emek var nihayetinde.

Geri
Üst Alt