yaptığı transferi 6 ayda mundar eden kulüp

Murat Hülagü

10 Numara!
Malesef ki çok sevdiğim takımımdır.

Hajrovic, Salih Dursun, ontivero, endogan adili mundar olan oyunculardır.

Ontivero ya ayrı bir parantez açmak lazım hangi akıl sahibi insan 1 yıl orda burda denenerek kendine takım arayan bir adama 2 milyon bonservis verir?

Yani İlkokula giden bir çocuk bile bu ontiveronun bir dolandırıcılık olduğunu anlar yahu.

Yaptığımız diğer transferler ise şunlardır:

İzet Hajrovic (Grasshoppers-3 milyon 500 bin Euro)

Umut Gündoğan (Bucaspor-550 bin Euro)

Salih Dursun (Kayserispor-2 milyon 750 bin Euro)

Alex Telles (Gremio-6 milyon 150 bin Euro )

Koray Günter (Borussia Dortmund-2 milyon 500 bin Euro)

Oğuzhan Kayar (Manisaspor-750 bin Euro)

Lucas Ontivero (Centro Atletico Felix-2 milyon Euro)

Veysel Sarı (Eskişehirspor-700 bin Euro)

Mundar etme lafına katılmıyorum. Bunlar zaten çöptü. Başlık, "çöp futbolculara abuk subuk paralar dökmeye bayılan kulüp" diye değişebilir.

Veysel, salih, hajrovic, burdisso ya verilen tek bir kuruşa dahi yazık günah hadi diğerleri gelecekte belki bi yerlere gelir ama bunlar tam leş transfer kategorisinde

hajrovic dışında mudar olan topçu yoktur... salih dursun dahil... onu kiralık vererek olcanı aldın...

koray, veysel, telles bugün istesen ilk 11 oynatırsın ki oynadılar... o saydığınız listenin hepsi yatırımdır... bugün çöp dersin seneye yüzünü kızartır... :)

hep verdiğim bir örnek var inatla yine vereceğim... diego costa geçen seneye kadar 5 sene üstüste kiraya verildi... geçen sene mecburen döndü... bu sene kaça satıldı?... 50mi?...

ayrıca premier ligdeki takımların kaçar tane dışarda kiralık topçuları var farkında mısınız?... 20den fazla... hepsinin değil... her birinin... sırf chelsea'de 27 tane...

Ontivero'yu bize satan kulüp tarihinin en karlı işini yaptı valla.

hajrovic dışında mudar olan topçu yoktur... salih dursun dahil... onu kiralık vererek olcanı aldın...

koray, veysel, telles bugün istesen ilk 11 oynatırsın ki oynadılar... o saydığınız listenin hepsi yatırımdır... bugün çöp dersin seneye yüzünü kızartır... :)

hep verdiğim bir örnek var inatla yine vereceğim... diego costa geçen seneye kadar 5 sene üstüste kiraya verildi... geçen sene mecburen döndü... bu sene kaça satıldı?... 50mi?...

ayrıca premier ligdeki takımların kaçar tane dışarda kiralık topçuları var farkında mısınız?... 20den fazla... hepsinin değil... her birinin... sırf chelsea'de 27 tane...

Güzel anlatiyorsunda atıyorum salih dursun kiralık gitti çok iyi oynadı parladı.

Eee adamın satın alma opsiyonu 1 milyon euro bu mudur yatırım bu mudur mantıklı transfer?

Hee sen koy 7 milyon euro opsiyon o zaman haklısın diyim sana.

Salih mundarın da mundarı olmuştur.

Çok biliyorsanız, çok çalışın, kulübe üye olun, yönetime girin, transfer planlamasını sizler yapın.

Baskan, Prof bir futbol ekibi kuracagım ve futbolu onlar yönetecek demisti. Lafta kaldı. Lafta kalıncada zararlarına katlanıyoruz.

Futbolu parası olan, Liseden gelenler değil, bu isten anlayanlar yönetmeli..

Hajroviç dışı saçmalık

Güzel anlatiyorsunda atıyorum salih dursun kiralık gitti çok iyi oynadı parladı.

Eee adamın satın alma opsiyonu 1 milyon euro bu mudur yatırım bu mudur mantıklı transfer?

Salih iyi oynasın kendini geliştirsin , parlasın zaten TS de kalmaz geri döner , zaten bunun için gönderildi olursa olur olmazsa kendi bilir .

Veysel, Koray ve Telles disindaki oyunculari Erciyes'te bile oynatmam.

Koray büyük potansiyel, Telles banko oyuncu, Veysel ise iyi bir rotasyon oyuncusu.

Gerisini at cöpe. Forumun teknik direktörleri bana laf edip duruyordu, ben en basindan beri bu 3 adam disindakiler berbat diyordum dinletemiyordum...

Abi nasıl dönecek adam orda top oynayacak yönetimle ilişkiler kuracak trabzon çıkıp 1 milyon verip almayacak mı?

TS Takımında banko oynayıp bir hatta hatta bir kaç seviye atlayarak kendini geliştirmiş bir Salih TS takımında durmaz geriye döner yani oradaki 1 milyonun çok bir önemi yok , önemli olan kendini geliştirip Galatasarayda oynayacak seviye çıkması .

Klüp teklifi, manci onayı ile sözde genç ve geleceğin takımı oluşumu için alındı. Çöpler biriktikçe metan gazı artar, bakalım ne zaman patlayacaklar. Yani elimizde.

Bu arada bu adamlara haddinden fazla parada vererek klüplerinide ihyâ ettik.

Abi nasıl dönecek adam orda top oynayacak yönetimle ilişkiler kuracak trabzon çıkıp 1 milyon verip almayacak mı?

satın alma opsiyonu demek veririm parasını alırım demek değil... önceliğin var demek... salih yok arkadaş ben oynamayacağım derse zorla mı oynatacak trabzon?...

hajrovic haric mundar olan topcu yok.

ontivero icin de benim bildigim 200.000 euro/dolar ödendi, 2 milyon degil!

Telles Trabzonspor seviyesi (şu an)

Hajrovic-Antep seviyesi

Veysel-Eskişehir seviyesi

Koray-Kasımpaşa seviyesi (şu an)

Salih Dursun (İBB seviyesi)

Oğuzhan Kayar (PTT 1)

Umut Gündoğan (PTT 1)

Lucas Ontivero (Şanlıurfaspor, G.Büyükşehir Belediye-PTT 1. Lig)

Gönderilenler

Riera-bizim seviye

Amrabat- Beşiktaş seviyesi

Dany-Karabükspor seviyesi

Daha kötüsünü bu kontenjan harcanmaması gereken adamları göndermemize rağmen bulmuşuz.

Riera en iyileri arasında, ki ondan da iyisi lazımken yabancı da gidip SEVİYE ALTI İSİMLERE ALDIK.

Bizim

AURİER

SHAKİRİ

CANDREVA

ARDA TURAN-Geçen sene başı gelirim dediğinde

ALEX-PSG'li

gibi bize seviyer atlatacak isimlere ihtiyacımız vardı.

Telles Trabzonspor seviyesi (şu an)

Hajrovic-Antep seviyesi

Veysel-Eskişehir seviyesi

Koray-Kasımpaşa seviyesi (şu an)

Salih Dursun (İBB seviyesi)

Oğuzhan Kayar (PTT 1)

Umut Gündoğan (PTT 1)

Lucas Ontivero (Şanlıurfaspor, G.Büyükşehir Belediye-PTT 1. Lig)

Gönderilenler

Riera-bizim seviye

Amrabat- Beşiktaş seviyesi

Dany-Karabükspor seviyesi

Daha kötüsünü bu kontenjan harcanmaması gereken adamları göndermemize rağmen bulmuşuz.

Riera en iyileri arasında, ki ondan da iyisi lazımken yabancı da gidip SEVİYE ALTI İSİMLERE ALDIK.

Bizim

AURİER

SHAKİRİ

CANDREVA

ARDA TURAN-Geçen sene başı gelirim dediğinde

ALEX-PSG'li

gibi bize seviyer atlatacak isimlere ihtiyacımız vardı.

Telles'le bozmussun kafayi sen. Trabzon seviyesi... :D

Riera'da GS seviyesiymis. O yuzden once Watford'a sonra Udinese'ye gitti, hem de bedavaya. Komedi resmen.

Geri
Üst Alt