Yarbay Mehmet Alkan Ordudan İhraç Edildi

Onur Adıbelli

Büyük Kaptan
Şırnak’ta PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan kardeşinin cenaze töreninde söylediği sözlerle gündeme gelen Yarbay Mehmet Alkan ordudan ihraç edildi.

Yarbay Mehmet Alkan, geçen yılın Ağustos ayında terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu şehit olan kardeşi Yüzbaşı Ali Alkan için Osmaniye’de düzenlenen cenaze töreninde söylediği sözlerle gündeme gelmişti.

Yarbay Alkan'ın da Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ordudan ihraç edildiği ortaya çıktı. Yarbay Alkan, ordudan ihraç edilmesini kendi sosyal medya hesabından da duyurdu.

Şehit Yüzbaşı Ali Alkan'ın cenaze törenine üniformasıyla katılan ağabey Mehmet Alkan, açılım sürecinde yapılan hatalara isyan ederek "Düne kadar çözüm diyenler ne oldu da sonuna kadar savaş diyor. Saraylarda 30 tane korumayla gezip, zırhlı arabalara binip 'Şehit olmak istiyorum' diye bir şey yok" sözlerine tepki göstermişti.

Bu sözlerden sonra 'yandaşların' hedefi haline gelen Alkan hakkında Jandarma Genel Komutanlığı'nca soruşturma başlatılmış ve uyarı cezası verilmişti.

YARBAY ALKAN SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ

Karara sosyal medya hesabından tepki gösteren Yarbay Mehmet Alkan, ihraç edilmesinde yandaş medyanın başlattığı kampanyanın etkili olduğunu belirterek "Sizden hakkımı almadan ve helak olduğunuzu görmeden ölmeyeceğim" diye yazdı.

Alkan şunları yazdı:

"21 temmuzda Haber7 sitesinin başlattığı kampanya sonuç verdi... Bu gece yarısı ordudan atıldım... Hayatımın hiç bir döneminde FETÖ ile irtibatım olmamıştır, selam dahi vermedim ama yılardır bu örgütle beraber olanlar tarafından FETÖ'cü diye atıldım... Bu iş tamamen çığırından çıktı... Elbet sorulur hesabı.. Zulüm ile abad olanın sonu berbad olur... Gecenin bu saatinde hakkımda sorgusuz sualsiz işlem yapanlara sesleniyorum: Benim vicdanım rahat başımı yastığa koyup uyuyacağım... Ya siz zulüm sahipleri, rahat olacak mısınız... Sizden hakkımı almadan ve helak olduğunuzu görmeden ölmeyeceğim... Sonuna kadar mücadele... Allah belanızı versin... Aynı haksızlıklara uğramadan ölmeyin siz de..."

Kaynak:Mynet
Su ulkeden defolup gitmek farz oldu.

İşte kaç gündür bunu diyorum ben de.

Birisini Fetocu ilan edip kendi yediği naneleri "kandırıldık" diye yok sayan adamlara lanet olsun.

Helal olsun adama açık açık düşündüklerini söylemiş ama hayatı söndü artık sürünür muhtemelen ona buna yalakalık yapmadığı için.

Bazen iğreniyorum şu ülkede olan bitenlerden.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

İşte kaç gündür bunu diyorum ben de.

Birisini Fetocu ilan edip kendi yediği naneleri "kandırıldık" diye yok sayan adamlara lanet olsun.

Helal olsun adama açık açık düşündüklerini söylemiş ama hayatı söndü artık sürünür muhtemelen ona buna yalakalık yapmadığı için.

Bazen iğreniyorum şu ülkede olan bitenlerden.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Koskoca eevlet adamlari kandirilabiliyoruz diyor. O zaman fetocu subaylar da kandirilmislar iste, niye bu yaygara lan aktrollere sormak lazim. Basit bi olayi niye buyutuyonuz olm? Kandirilmislar garivbanlar ve darbe tesebbusunde bulunmuslar olay bu.

O acı ve kederle söylediği şeylerin doğruluğu, yanlışlığı tartışılır ama şu yapılanlar Yarbay'a, vatan ve milleti için kardeşini şehit veren birine büyük bir haksızlık.

Fiili sivil darbe yapılıyor şu an. akp fetö ile mücadele ayağına KHK'larla bütün muhalifleri de biçiyor.fetö ile alakası olmayan ateist akademisyeni,alevi öğretmeni de vb. işten atıyorlar.

adam sizin politikalarınız yüzünden kardeşini kaybetmiş o anın acısıyla söylediklerine ki doğru,ona bile tahammül edemiyorlar.yazıklar olsun.CHP ve MHP 7 Ağustos yenikapı ruhu ayağına akp ye koltuk değneği olmaya devam etsinler.

bülent arınç denilen pislik adam
SAlya sümük ağlarken bana suikast yapıcaklar diye Kef Kef gülerken ne kozmik odası yaawww kozmetik oda diye alay ederken ülkenin savaş sırasındaki planları darbecilere geçti telobayt telobayt disklere aldılar şeref madalyalı subaylar kendi kafalarına sıktı utancından Türkiye bağırsaklarını temizliyor dedi...Televizyona çıktı kandırılmış olabilirim dedi utanmaz herif...

Şu yarbayın yaptığı hizmetin çeyreğini yapmamıştır bu ülkeye adam kardeşini şehit vermiş sen yandaşın değil diye ordudan atıyorsun hangi ahlak hangi vicdan hangi Allah korkusuna sığar bu bilmiyorum

Bizi okumuş insanların şerrinden koru diye dua eden bir imamın arkasında aminnnn diyenler belki biliyordur....ahlak vicdan ve Allah korkusunun ne olduğunu...

Bol gibi ülke tiksiniyorum hepsinden fetocular da koltuk sevdalıları da yerin dibine batsin

Bu imzayı görme yetkiniz bulunmuyor, forum yöneticisiyle iletişim kurunuz.(vBulletin 4.2.2)

Zaten olması öngörülen şeyde buydu! mesele demokratik olmak terörden falan ülkeyi kurtarmak değil mesele bir kişiye herkesin itaat etmesi meselesi.Darbeci,muhalif,solcu,alevi,ateist isen teröristte ilan edilirsin vatan hainide.

Son düzenleme:
Ülkeyi beğenmeyenler uzayabilirler

Hafif tabirle yazdım onlar anlamıştır

Orta doğudaki savaşlar kıyamete kadar sürecek.. kimse bitecek falan zannetmesin... Ne kadar aksiyonlu bir coğrafyada yaşıyoruz lan

Geri
Üst Alt