Yargı

Ibrahim Özveren

10 Numara!
Enteresan bir dizi. Pazar günleri yayında. Detektif dizi diyebiliriz. Bir kızın ölü bulunup kimin yaptığı güzel şekilde işlenilmekte.

İzleyenler var mı? Düşünceler

Turk dizileri = vasat alti

zaman kaybi

Behzat C, Kurtlar vadisi ilk 98, ezel haric.

Kaçıncı bölümdü bilmiyorum ama bir bölümün 45 dakikasını izledim. Çok güzeldi. Bağlayıcı bir senaryosu var. Ama sonra Türk dizisi olduğunu hatırladım ve bıraktım.

Yanlış anlaşılmasın. Türk dizilerini yerin dibine koyan bir izleyici değilim. Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü izlemiş biriyim. Dramı iyi yapıyoruz. Ama Yargı Türk televizyonlarında bozulmadan devam edecek bir dizi değil. 10 bölüme kalmaz sıkar insanı.

Başladığı günden beri takip ediyorum.son birkaç bölümdür klasik aşk meşk döngüsüne girse de herhalde şu an izlemeye değer tek dizi olabilir.
Özellikle gündemle alakalı konulara dokunmaları güzel detay.bir de neva kalp ben

Hanım izletiyordu. 6.bölümde filan artık kaçtım yeter diye. Bazı bazı sardığı oldu ama yani 2buçuk saat olur mu yav yoruldum gari.

Hanım izletiyordu. 6.bölümde filan artık kaçtım yeter diye. Bazı bazı sardığı oldu ama yani 2buçuk saat olur mu yav yoruldum gari.

bir kac bolum once ceylin 'in katilin arabaya bindigi sahne (katili takip etmek icin) den itibaren *dizi vasat zemine gecis yapti benim gozumde...

genel olarak diziyi oyuncu performansi olarak *pars karakteri surukluyor. cok cok kaliteli bir oyuncu kendisi.

son yillarda begendigim ilk bolumden son bolume ayni kalite ve randimanda giren ve sonuclanan en saglam isler : *hukumsuz dizisi ,
*bozkir ,
*masum dizisi....

bir kac bolum once ceylin 'in katilin arabaya bindigi sahne (katili takip etmek icin) den itibaren *dizi vasat zemine gecis yapti benim gozumde...

genel olarak diziyi oyuncu performansi olarak *pars karakteri surukluyor. cok cok kaliteli bir oyuncu kendisi.

son yillarda begendigim ilk bolumden son bolume ayni kalite ve randimanda giren ve sonuclanan en saglam isler : *hukumsuz dizisi ,
*bozkir ,
*masum dizisi....
Vasattan vasatın altına düşmüş

Mahkumu takipliyorum güzel gidiyor.
bir turlu baslayamadim bu diziye...
bayagi ovulmustu ilk bolumu...basrolun oyunculugunu begenirim genelde. ismail cok yetenekli bir oyuncu kanimca... *mahkum dizisinden once oynadigi platform dizisi olan *hukumsuz dizisinde cok cok basarili performans izletmisti....

iyi seyirler.

ps;

*yargi yeni bolum fragmani guzele benziyor....
ugur polat yine dokturecek performansiyla...

Geri
Üst Alt