GSC Portal Yarsuvat, Ali Dürüst’ü Açıkladı

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

93105.jpg

Prof.Dr. Duygun Yarsuvat, dün gece Maslak Sheraton Otelinde genel kurul üyeleri ile bir araya geldi.

Haberin Devami GSC Portal'da

bir tarafa bakıyorum Ali Dürüst, A Albayrak, diğer tarafta Işın Çelebi, Taner Aşkın...

Seçim Yapmak hiç zor olmuyor..

Duygun Baskan olsun.22 oyuncumuzu kadromuzda olacak geriye kalanlari paraya cevirecegiz demis.İnsallah yollarlar baya oynamayip para aliyor bosa para veriyoruz.

Ekibi müthiş kuvvetli bir ekip.Kazanamaması sürpriz olur.

Umut Gündoğan, Pandev, Veysel Sarı, Eray İşcan, Yasin Öztekin zarar edilmeden fazla gönderilmeli.

Umut Gündoğan, Pandev, Veysel Sarı, Eray İşcan, Yasin Öztekin zarar edilmeden fazla gönderilmeli.

Ben Umut Gündoğanin iyi oyuncu oldugunu dusunuyorum ama cocuga sure vermedik ki zamaninda Eden Hazardi kesmis bu cocuk ama bizimkiler oynatmiyor.Turkiye Ziraat Kupasinda gorecegiz nasil oynadigina ona gore degerlendiririz.

İyi o zaman hayırlı olsun diyebiliriz.

Yarsuvat'ın kazanacağını resmen ilan etti diyelim Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst büyük kozlar.

Yaka paça kovulan yönetimin adamlarını tekrar seçerse o genel kurula ağır küfür ederim.

Gerçi ali dürüst ve abdurrahim albayrak olan listede kazansın artık yani

seneye avrupa kupalarına katılmak için 40 milyon euroluk kaynak yaratmamız lazımmış yoksa avrupa hayal.zarar transferler-paasoligden dolayı az satılan kombineler-forma sponsorlarından gelen az para bizi sıkıntıya soktu. şerefsiz ahmet çakar'ın dediği doğru

seneye avrupa kupalarına katılmak için 40 milyon euroluk kaynak yaratmamız lazımmış yoksa avrupa hayal.zarar transferler-paasoligden dolayı az satılan kombineler-forma sponsorlarından gelen az para bizi sıkıntıya soktu. şerefsiz ahmet çakar'ın dediği doğru

Sermaye arttırımdan kalan hisselerden en az 20 milyon gayme gelir. Olası çempiyınlıkta ve şl katılımında bir o kadar daha gelir. Artı yeni sezonda yapılacak olan forma sponsorluğu var.

Çoluk cocuğu kandırıp oy toplayacak aklı sıra,müjdeye bak müjdeye...

Başkanlığını ilan etmiş bile.

Dürüst bu kadar önemli mi ? lise için

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt