GSC Portal Yarsuvat: “Vicdanım sızlıyor ama mecburuz”

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
image3.jpg

Başkan Divan Kurulu Toplantısında önemli açıklamalar yaptı...

Detaylar GSC Portal'da..

başkana haksızlık yapmamalıyız. bence icraat yapabilecek bir yönetim sergiliyorlar, tabi devamı gelirse.

birisi prandelli ile devam etmenin getireceği kötü sonuçların oluşturacağı MALİ KÜLFETİ başkana anlatsın....yazık günah herkesle ugraş

vay be

cok klas bir münir özkul filmini anımsadım su acıklamayı okuyunca

Personel i kastediyor.

Duygun başkan ne yapsın.kaçan başkan 2-3 sene daha kalsaymış klubun kapısına kılıt vurulacakmış.

1 hayroviçin parası işten çıkartılacak gariban florya emekçilerin parasından az mı

böyle başkan defolsun gitsin

hataları başka yerlerde arayıp hıncını emekçiden çıkaran go. başkan istemiyoruz

Vicdan sızlamasını gerektirecek hiçbir şey yok...Galatasaray AŞ profesyonel bir şirket , hayır kurumu değil...

Sıra nice 75 kişilere başkan...Sonuna kadar destekliyorum...

Başkanım vicdanın Selçuk-Burak gibi heriflere verilen paralar için de sızlasaydı keşke... Onlara bu paralar ödenmese belki şimdiki vicdan azabından kurtulabilirdin...

hepsi de kulüp üyesi lütfü de öyledir muht.

ihraçlarını versinler sgler daha floryanın etrafından geçmesinler

ezbere konuşuyorsun kulüp üyesi olmak farklı yönetim kurulu üyesi olmak farklı ayrıca kulüp üyeliğinden başkan değil disiplin kurulu ve genel kurul şutlayabilir biraz okuyalım.

ezbere konuşuyorsun kulüp üyesi olmak farklı yönetim kurulu üyesi olmak farklı ayrıca kulüp üyeliğinden başkan değil disiplin kurulu ve genel kurul şutlayabilir biraz okuyalım.
tmm kardeşim bu süreci başlatsın elinden geleni yapsın şimdi onların psiliğiyle uğraşan kendisi, uğraşmak yerine emekçiyi şutlamak kolay tabi

ne anlamaz herifmişsin ya

minumuma indirilsin mümkünse.
Ama baska yerlerdende tazaruf edilmeli.
daha yaklasik 10-15 futbolcu kapi önüne koyulacak insalllah. umarim zarar etmeden kova biliriz bunlarida.

hesap ...
hayrovicdan edilen zarar 5 milyon euromu ?!

yilda sen kulüp calisanlarina yaklasik 50 milyon tl ödüyorsun.

tmm kardeşim bu süreci başlatsın elinden geleni yapsın şimdi onların psiliğiyle uğraşan kendisi, uğraşmak yerine emekçiyi şutlamak kolay tabi

ne anlamaz herifmişsin ya

Çok boş konuşuyorsun ya yaşında az değil ki düzelesin. Adam 7 aylığına başkan seçilmiş kulübün idari ve ekonomik ve sportif işleriyle mi uğraşsın senin dediğin boş beleş insanlarla mı.

49,5 trilyonu futbolcu+basketbolculara ne anlatıyon

futbolcu ve basketcilere verilen paralar normal karsiliyorum ben bir pro spor kulübünde bu devirde.
hata hic bir sey hedef avrupada olan bir takim icin.
ama 600 küsür isci.. real madridmisin ki onlarin bile bukadar pro calisani yokdur büyük ihtimalde.
aylik 4 milyon tl tüm calisanlara ödüyor kulüp. sporcular dahil degil bu parada galiba

Geri
Üst Alt