"Roma 7 golden sonra hocasını mı bıraktı ?"
Bu cümleden sonrasını okumadım. Roma bir maçta fark yedi. Sen Arsenal'den 4, Dortmund'dan dört, yetmezmiş gibi bir de Başakşehir'den 4 yedin. Ligde galibiyeti olmayan ve son sırada bulunan Balıkesirspor'a tek galibiyetini tattırdın. Ve tüm bunları geçtim, sezon başından beri oyun oynamıyoruz oyun ! Pozisyona giremiyoruz. Şut çekemiyoruz. 1 maç değil 2 maç değil 5 maç değil... Her maç aynı şey.
Eğer adam gibi bir hoca olsa başta, düzgün taktik ve sistemle çıkılsa, Anderlecht'i yener, Arsenal karşısında belki 1 puan alır, içeride de yine Dortmund'u öyle ya da böyle devirir, hadi hiç olmadı en kötü ihtimal berabere kalırdık. Ve şu an üst tura çıkmak adına bir şansımız olurdu. Ligde ise Fenerbahçe ve o kadar abartılmasına rağmen Beşiktaş'ın kötü gittiği dönemde, makul bir fark oluşturarak zirvede oturuyor olabilirdik.
Gör bunları başkan. Bari sen gör. Şimdi kovmasan, Kasımpaşa maçı ve Dortmund deplasmanından sonra kovacaksın. Ama o vakit her şey için çok geç olacak çünkü Dortmund deplasmanında tarihi fark bile olabilir.
DİPNOT : Rakibimiz Bayern Münih olsa, şu an insan içine çıkamıyor olurduk. Bunu da belirtmek istedim. Zira Roma, Bayern'den yedi o kadar golü.