Yarsuvat'tan Şike Açıklaması

eğer böyle dediyse hemen yarın istifa etsin.
ihtimal vermiyorum .

haber içeriği çok saçma.
50 milyon dolar cemaat için sakız parası olur.

Doğruysa doğrudan istifa... Hadi canım kış kış.

Ama inandın mı diye sorarsan... Göreceğiz. Güvenemedim.

kokainci seten den masallar
ulan bizim monser baskan senin gibi kokainci ile ne isi olur?

Bizden istediklerini stad arazisi olarak mı aldılar o zaman böyle anlamalımıyız? eski stad arazisini toki yapıyordu yanlış bilmiyorsam toki hesaplarıda hiçbiryerde incelenmiyor

Haber Seten'in değil yalnız Atilla Gökçe'nin, 1 saat önce falan Tv'de söyledi. Tabi haberin tamamını görmek lazım sonra yorum yapılır.

50 milyon $,cemaat,Galatasaray başkanı,Fenerbahçe,İbrahim Seten...

Birleştirince pek ihtimal vermiyorum.Zaten demişse "güle güle" net ! 3 Temmuz'dan beri olan söylemlerimizden 180 derece dönüş yapmış oluruz.

Son düzenleme:
İddia olduğu gerçek, bu laf yarın doğru veya yanlış çıkar ona göre değerlendirilir.

Doğru çıkarsa yarın kulüpten ihraç edilmesi gerekiyor mevcut başkanın, yoksa yalan ise zaten sorun yok.

Şu siyaset korkusu yüzünden Fenerbahçe'yi neredeyse bir din kıvamına getiren, çok temiz göstermeye çalışan telebar çocuklarını Allah'a havale ediyorum, edepsiz herifler.

Seten hırbosuna inanan onun gibi olsun.

I am the one who knocks!

Dava acılmalı bu mahlum gazeteye artık. Yalan bu haber yada hukumet ile bonus kazanmak için izin verilmişde ola bilir bizimkiler ki ben bunu has edemem acıkcası .

eğer gerçekten söylediyse bunamış yarsuvat. ulan sanki olayın içinde o nerden biliyor 50 milyon istendiğini mahalle karılarının dedikodularıyla konuşuyordur kesin. öyle bişey olsa şikeci aziz ilk günden borazan gibi öterdi niye sussun söylememesi için tek bi neden yok zaten paçayı kurtarmak için atmadığı yalan kalmadı.

Son düzenleme:
Doğru olmadığını düşünüyorum... Bakalım yarın anlarız artık işin aslını.

Son düzenleme:
Türkiyedeki kulüplerde 50 milyon ne gezer? Adamlarin kaç tane bankasi var. fb önce borcunu ödesin.

böyle birşey olacak aziz kullanmayacak.. Komik..

Geri
Üst Alt