yasin kol

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
trabzon bölgesi hakemidir, haciosman yönetiminin prensi.

5 senedir süper lig seviyesinde mac yönetmesine ragmen dise dokunur dogru dürüst büyük takim maci yönettirmezlerken bugün bize bu adami verip sari kartlari dagittirdilar.

bu adamin bizim deplasman macimizi yönetmesi d.a.ö yönetiminin ayibidir.

tetikçi ama silah kullanmayı bilmiyor.

Tam bir şerefsiz not ettik bir koseye adam bizim topculara bagirarak kart gosterdi

Klasmanı düşürülmüş bir hakem.
TRABZON bölgesi hakemi.

Galatasaray'a ve Galatasaray başkanına savaş açmış TRABZONlu TFF başkanı tarafından bu maça özenle atanmış ve tüm Galatasaraylı futbolculara sarı kart dağıtmış bir hakem.

hakem değil ne olduğunu kamuoyuna bırakıyorum

Kara listeye bu dangalağı da ekleyelim

senın hocan ve yönetimin bize hakem farketmez yerli kardeslerımıze guvenıyoruz diye sacmalarsa ,ozaman kıçına girince söylenmeyeceksin

Hacıosman’ın sesi olan torpilli.

Azıcık şahsiyet olsa kuralları öğrenip sonra hakem olurdu.

Ama ye babam ye düzeni tabi.

Hiç şaşmaz.

herif nepotizmle torpille en üst klansmana yükselmiş daha kuralları bilmiyor.

hakem demek hakmelik müessesine hakaret olur. bildiğin talimatlı i

Adam topa değdi top bizde kaldı. Baktı rakibi eksik yakaladık düdüğü çaldı. Çok is bilmez herif.

Biraz araştırdım, bizim 2021de maçımızı yönetmiş en son ,başkada yok 1.lig hakemi genelde

Son olaylardan sonra Türk hakemler bize karşı çok kolay karar veriyorlar. korkutuyor bu durum beni açıkçası. halbuki biz durduk ulan sizin arkanızda.

Gozunun onundeki tekmeyi bile gormedi…

Ne cocugu demeliyiz acaba..!

Mustafa Çulcu: Yasin Kol, gitti ve geri geldi. Şu anda Süper Lig ve TFF 1. Lig'i topladığımız zaman en fazla maç alan hakem. İlginç bir şey var, VAR bu ülkeye geldiğinden beri hiç VAR'a oturmamış.

Yakında bizim deplasman maçlarından birine atanır.

Morata'ya dirsek atıldı oralı bile olmadı
Ceza sahasının hemen dışında yine Morata'ya faul yapıldı frikiği vermedi
Torreira'ya orta sahadaki net faulü görmezden geldi adam çıldırdı
Morata elle oynadı diye düdük çaldı, devamındaki net pozisyonumuzu yedi

Kötü hakemliğini geçtim bu maçta bize karşı Collina kesilip 7 sarı 1 kırmızı vermesini de hesaba katarsak puan kaybetmemizi istediği aşikardı

Geri
Üst Alt