Yasin Öztekin | Sözleşme Detayları

Maaş konusunda çok hovardayız. Allah akıl fikir versin diyorum artık.

Birilerin Cebleri doliyor ama..

* LG G2 Tapatalk *

Takımın genel maaş çıtası yükseldi bu saatten sonra ucuza adam alabilmek çok zor.

Ayrıca bu rakamlar o kadar çok değil 2.900. tl yıllık normal. Veysel de bu ücreti alıyor.

Koray Günter bile 700 bin euro alıyor. Olcan 1.600 alıyor Yasin 1.000 çokta anormal değil artık.

Hayırlı uğurlu olsun umarım hakkını verir.

Her oyuncuya 400-500 er bin euro fazla veriyoruz(tüm oyuncular da dahil ,kim olursa olsun)

15 oyuncu desen yaklaşık 6-8 milyon euro ediyor.Bu paraya çok iyi bir forvet transferi yapılır.Transfer komitesinde kim varsa menajerlerle beraber iyi para yiyor başka açıklaması YOK!(özellikle bu sene Galatasarayı batırıp bırakacaklar,kimse borçsuz bırakmaz .Çünkü asıl düşmanlar yöneticilerin kendileri,bir birlik olamadınız.Yazıklar olsun)

sanki diğer takımlardan lüksümüz varmış gibi para saçıp duruyoruz.Özellikle bu sene çok saçmaladık.yedek kalecilere,Dany'e ,Eboueye ,Burak ve Selçuka ,Sneijdere,yeni transfere ve (söylerken kalp krizi geçireceğim) Hamit ile Umuta verilen paralarla öküz alırdık ÖKÜZ.Şu hamiti filan neden göndermezler anlamıyorum.Yedekte yat yaklaşık 3 milyon euro al,gel keyfim gel.

Az biraz trabzon gibi yapın da 3-5 oyuncuyla yolları ayırın.Ne veriyorsanız verin ,bu seneki alacaklarından kurtuluruz.Eboue,Sabri,Dany,Engin vs.

Ben yönetimi başarısız bulmuyorum ama harbiden bazı yapılan transferler çok lüzumsuz yahu. Yani bunlar sırf transfer yapmak için yapılmış işler. O dönem Shaqiri mevzusunda adama iki milyon fazla ödememek için vazgeçip geldiğinden beri hiç top oynamayan tamamen çöpe atılmış sayabileceğimiz 2,5 milyon euroyu Yiğit Gökoğlan gibi lüzumsuz bir oyuncuya vermiştik.

Şimdi yine aynı saçmalıklar. Bu adam oynasa bizim paf takımda kendini gösterirdi. Orada iş yapmadıysa demek ki anadolu topçusu benzer rekabet ortamında kendini gösterebiliyor.

boyle adamlarin aldigi ucreti gectim bu kulupte barinamamasi lazim yabanci kurali bile olsa cop sayisi bu kadar fazla olmamali.

Forumun geneli elestirdigine gore cok iyi olacak demektir :D

Kanat oyuncumuz yoktu ne zamandir, o yuzden kanada verilen para az bile.

Simdi zengin bir kanat portfoyumuz var.

Tabi bize Aydinlar mustehak orasi ayri

Bu durumu savunmak içim Gökhan Töre kıyaslaması yaptınız ya bravo.

Gökhan Töre yaş durumunu geçtim Yasin Öztekinden iki gömlek üstün oyuncudur. Gökhan Töre teknik kapasitesi ortalamanın üstünde bir adamdır. Dar alanda top saklaması çok önemli bir özelliktir. Büyük takımlarda oynaman için bu özellik çok önemlidir.İşte bu yüzden bu adamı çelsi bünyesine kattı. O genç yaşında Hamburgda ciddi süreler aldı ve rusyaya gitti.Muhakkak eksik özellikleri mevcuttu. Ama bu transfere kesinlikle engel değildir.

İşte başımızda adam gibi futbolcu analizi yapabilen bir adam olmadığı için her senen milyonlar çöpe atılıyor. Sizde Gerçeklerden bi haber ısrarla bu adamları savunuyorsunuz. Bu yapılan hatalar çok ciddi hatalar. Senelerdir bu hatalar sürekli tekrar ediliyorsa orda çok ciddi yönetici zaafiyeti vardır.Ya paralar cebe indiriliyor yada gerçekten Galatasarayı Galatasaraylı yöneticiler yönetmiyor. İkinci seçenek kesin gibi.Bunu biraz daha açarsak Galatasaray başkan ve yöneticleri bu Polat dönemide dahil (istisnalar kaideyi bozmaz) hepsi sözde Galatasaraylılar. Bu işe hobi niyetine bakan adamlar. Ve bunun için çok fazla umursamazlar.Bu yapılan hataların en büyük nedeninin bu olduğunu düşünüyorum.

Töre aşşağı töre yukarı ,

soru eğer kargalar Olcan'ı alabilseydiler Töre'yi alırlarmıydı ,

adam adeta kapılarında yatarken neden bu kadar geç aldılar , sorun sadece paramıy dı yani ?

O değilde.

Ülkemizde, bukadar hesap kitap işlerini bilen insanlar olmasına rağmen ,niye ekonomi durumumuz bir iswiçre düzeyinde değil ? !

Hayret edici :saturn:

Normalde ödenen paralar umrumda olmaz ama bu dönem işin boku çıktı gibi.

hesap kıtap uzmanlıgı degıl bu olay sadece bu olaya mahsus da degıl eraya zam buraga zam suna zam suna 2.5m euro herkese zam yapa yapa klup bosu bosuna şişti ne eldekı oyuncuları yollayabılıyoruz ne dogru durust adam alabılıyoruz..bunu anlatmaya calısıyoruz da anlayan nerde

Geri
Üst Alt