Yavru Kediyi Tekmeleyerek Öldürdü

Arabaya atladım gittim olay yerini buldum, tüm esnafa sordum kadının adını öğrendim,

adı derya, deliymiş, alkol de alıyormuş sürekli, annesini falan dövüyormuş,

hastaneye götürmüşler kaç kere kaçmış, yani yapılacak pek bişey yok,

ama vallahi karşıma falan çıksaydı, Allah ne verdiyse ağız burun dalacaktım, niyeti iyi bozduydum :ka10:

Normal insan bu hareketi yapamazdı zaten

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Video gerçekten de çok vahim görüntüler içeriyor. Bunu yapan insanın deli olması nispeten hafifletici sebep olabilir ama ülkemiz ve dünyamızda da bu şekilde hayvanlara işkence edilebiliyor. Hepsi deli mi tartışılır... Bir renkdaşın da dediği gibi malesef kötü bir dünyada yaşıyoruz. Birkaç hafta önce bende bir video görmüştüm. Hangi ülkede olduğunu bilmiyorum ama olay büyük bir ihtimalle latin ülkelerin birinde cereyan ediyor. Son derece yürek burkucu bir şekilde yavru bir kediyi veya köpeği bir leğenin içine koyup üzerine benzin döküp yakıyorlar ve daha da vahimi o hayvan orada feci şekilde yanıyorken etrafındaki tipler kahkahalarla gülüyorlar. Hangisi hayvan? sorusu o zaman da aklıma gelmişti ve cevabım çok netti.

Bu videodan daha da vahim görüntüler içeriyor uyarıyorum. (+18)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=7agSc-yDeZY[/media]

anne kedi resmen vurma diyor. içim acidi. yolda görmeyi isterdim bu soysuzu. aynisini buna yapican onlarin sana ne zarari var şerefsiz. şunu öldürsen insan öldürdün diye hapis verirler.

birde sulari boşaltiyor içmesinler diye. bunu biryere kapatican. aç susuz geberip gidecek

[media]https://www.youtube.com/watch?v=lArxhHkl7U8[/media]

birakmişlar bu ruh hastasini.

Allah bin belasini versin serefsizin.

Boylelerinin(ki cogu deli degil zevk ugruna yapiyor)

Iki elini iki ayagini arabalara baglayip gozumun onunde ayirsalar. Gozumu kirpmadan zevkle izlerim joffereyin olumu izlemis gibi. Ettigim kufurunde cezasi varsa basim gozum ustune. Hayvana yapilan eziyete insandan daha cok aciyorum agzi var dili yok zarari yok zavallilarin. Karaktersizler

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

deliyse düzelt-eğit,niye salıverip bu seferde başka hayvanlara,insanlara zarar vermesine engel olmuyorsun,ülkede doğru giden bişey yok.

Allah bin belasini versin Inshallah .Böylelerini yemin ederim Televizyonda canli canli Aslanlara yem ediceksin

İzleyemem böyle şeyleri ama tekmeleyenin Allah belasını versin.O kedi gibi acı çeksin

şizofreni hastasıymış kadın. bu tür ağır psikolojik problemleri olan insanlar hastanelerde olmalı.. Bu kadın bunu sokaktaki bir insana da yapabilirdi, belki hatırlarsınız deliler hastanesinde bir hasta diğerinin gözlerini çıkarmıştı. O da ağır derecede şizofreni hastasıydı. Onu izlemediğinden emin olmak için gözlerini çıkardı.

Geri
Üst Alt