Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cok dogru karar, Yekta bugun bir Anadolu kulubunde olsa 5-6 mln bonservis isterlerdi, biz de keske alsak Melo'ya da, Sneijder'e de iyi alternatif olur derdik.
Hayatımda ilk defa İstanbul'a gelmişim. Tam Ali Sami Yen stadının yıkılmasına 1 hafta kala. Ligde darmadağan kupada da ilk maçımızda kaybetmişiz antep e . Maça gideyim dedim. İlk kez Galatasaray'ı görecektim. Kale arkası üst tribünden bir bilet aldım. Gittim maçı izledim zaten takım darmadağın. Arada bir baros ile bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Her neyse ben tam yerime oturmaya umudumu kesmeye karar verdim oyuna yekta girdi. Bir anda oyun hareketlendi adam ayağına top almaya sorumluluk almaya başladı. Her ne kadar o maçı son dakikada servetin direğe vurduğu top ile berabere kalarak elenmiş olsakta benim için Yekta'da diğer oyuncularda göremedğim bir Galatasaray ruhu vardı. O gün bugündür hep arkasındayım ve eminim Yekta bizi asla pişman etmeyecek. Yine almaya kalksak yine 5 milyon vermemiz gerekecek bir oyuncu...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.