Yekta Trabzonspor'u Reddetti

Aziz Yıldız

Berlin Panteri
"YEKTA BİZDEN 1 MİLYON EURO İSTEDİ"

Galatasaray'dan 400 bin euro alan Yekta'nın kendilerinden 1 milyon euro istediğini dile getiren Akçay, "Yekta’da bununla karşılaştık. Biz her zaman Trabzonspor’un paralarının iyi kullanılması gerektiğini söyleriz. Geçmişte nasıl kullanılmışsa, daha dikkatli kullanılması konusunda toplumsal bir refkleks var. İbrahim Bey, Yekta konusunda kendisi ile görüşmesine ve kulüpler kendi aralarında anlaşmasına rağmen Yekta 400 bin euro aldığı Galatasaray’da bizden bir anda 1 milyon euro istedi. İbrahim Bey bu parayı kendisine vermesine rağmen daha sonra ailesi ve çeşitli nedenleri öne sürerek farklı bir meblağa doğru gitmeye başladı. Dolayısıyla Trabzonspor’un 28 yaşındaki Yekta’ya vereceği parayı 5 milyon gibi bir rakama çıkarmaya başladı." şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

aferin olm aferin

bu derece gsaraylı olduğunu bilmiyordum

Metin OKTAY böyle mi yapmış bilmiyorum ama keşke hiç pazarlığı girmeyip "teklifiniz için teşekkür ederim ama ben kulübümde kalmak istiyorum" diyerek teklifi nazikçe geri çevirseydi daha hoş olurdu.

M. Oktay ile bu hareketi karşılaştırmak... Hiç sanmam Çetin KAYA'nın dediği gibi yapsa anlarım da bu hareket hiç anlamam....

Metin Oktay ? Şaka yapıyor olmalısınız!!!

Benim karnım tok böyle laflara... Arkadaş takım senin gitmene izin vermiş sen ayak diretiyorsun bu Metin oktaylık değil Sabrilik bir hareket olur Sabrinin de şu takıma 1 gram faydası olmuşsa 1 kg. zararı olmuştur..

Arda bizdeyken X kulüp yıllık 6-7 milyon € önerir ama Arda ben ayrılmam arma aşığıyım derse o zaman Metin Oktaylık hareket olur..Yektanın takıma ne faydası olmuş ki Metin Oktaylık hareket yapacak.. Adam izmirsporda, Kasımpaşada oynamış peşine Gs'a gelmiş yani İstanbul-İzmir dışına çıkmamış Trabzona gitmek istememesi normaldir..

Konuyu açan arkadaş açsın biraz makele okusun Metin Oktay ile ilgili alakasız bir anlam çıkartmış.

Başlık konuyu özetlemiyor. Metin Oktay' lık hareket ne var okudum ama anlamadım.

Keşke hiç futbola başlamasaydı daha iyi olurdu.

metin oktay 7 liraya oynarken 20 liralık teklifi reddetmişti

yektada 400bine oynarken 1 milyonluk teklifi elinin tersiyle itti

İŞTE GALATASARAY

Belkide adam reddetmemek için uçuk bir para istedi. Vermeyeceklerini biliyordu, dolayısıyla gitmedi. Olamaz mı :)

Geri
Üst Alt