Yel Kayadan Toz Alır

Ahmed Arif Kesen

Büyük Kaptan
0c9bbgshaber3_L6XOD.jpg

Kulübümüz son haftalarda çıkan haberler hakkında açıklama yaptı.

Detaylar GSC Portal'da...

yaw he he...o yüzden konyada kayseri maçında eli belinde geziyor millet

Geçmiş olsun, yine yenildik.

Yönetim burda açık açık diyor hedef 2.lik .

Futbolcularımız armanın hakkını verecek şekilde mücadele etsin de gerisi önemsiz..

Pazar günkü karşılaşma, derbi maçı olmasının ötesinde, Galatasaray'ımızın, Şampiyonlar Ligi'ne, -üstüste üçüncü kez- doğrudan katılma hedefi doğrultusunda mücadele vereceği önemli bir sınavdır. Şu açıklama herşeyi anlatıyor aslında.Takımda ki ruhsuzluk teknik heyetin vurdumduymazlığı yöneticilerin basiretsizliği devre arası transferde neden bukadar saçmalandığı herşeyi anlatıyor..Hedef doğrudan şampiyonlar ligine gidebilmek...Şampiyon olmak değil...En başından beri bu....Rakip cezalı olmasa durum facia...Yazıklar olsun....

Futbolcularin sanki cok umrunda 2.olmamiz.

I am the one who knocks!

Tam da Fener'in beklediği ve istediği açıklama. Tüyü dikmiş yönetim.

Yönetim burda açık açık diyor hedef 2.lik .

Kardeşim 13 puan fark var hedef şampiyonluk dese hehe rüyanda gör diyeceksiniz , 3. lük deseler ne çapsızsınız diyeceksiniz tamam futbolcular-hoca-başkan çok suçlu ama Türkiyenin en tuhaf taraftar topluluğu da açık ara biziz..

Kardeşim 13 puan fark var hedef şampiyonluk dese hehe rüyanda gör diyeceksiniz , 3. lük deseler ne çapsızsınız diyeceksiniz tamam futbolcular-hoca-başkan çok suçlu ama Türkiyenin en tuhaf taraftar topluluğu da açık ara biziz..

ben yönetimi kötülemedim ki . sadece matematiksel olarak hiçbir şey bitmedi diyen taraftarlara cevap vermiş

Aysal ve yönetimi artık hiç samimi gelmiyor bana.

Yönetim yine yellenmiş.

Kaya çatlamış parçalanmış ortada kaya kalmamış ki.

Geri
Üst Alt