Yeni Bir Kupa İçin...

Aziz Yıldız

Berlin Panteri
Bu sene tüm branşları göz önüne aldığımızda başarılı bir sezon geçirdiğimiz görülüyor.

Bu sebeple ki

P.tesi akşamı saat 20.00'de bjk ile oynayacağımız maçta Abdi İpekçi'de takımımıza destek çıkalım ve oyuncularımızın morallerini bozmayalım. Bu sene EL'de Top8'e kalmış takımımızı yalnız bırakmak olmaz. Müsait olan herkes orada olmalı ve bu kupa şirketlere bırakılmamalı.

O kupa İpekçi'ye gelecek!

Berat YES'

Bu sene tüm branşları göz önüne aldığımızda başarılı bir sezon geçirdiğimiz görülüyor.

Bu sebeple ki

P.tesi akşamı saat 20.00'de bjk ile oynayacağımız maçta Abdi İpekçi'de takımımıza destek çıkalım ve oyuncularımızın morallerini bozmayalım. Bu sene EL'de Top8'e kalmış takımımızı yalnız bırakmak olmaz. Müsait olan herkes orada olmalı ve bu kupa şirketlere bırakılmamalı.

O kupa İpekçi'ye gelecek!

Berat YES'

Bu sefer kupa zor gibi ülker berbat oynuyor finale kalabileceklerini sanmıyorum. O yüzden finalde kupayı zar zor alırız.

ergın atamanın takımları genel olarak lıgde tozu dumana katmaz zaten playoff takımdır. tekrar ozlenen takımımızı gorecegımızı dusunuyorum..integral yerıne bıraz dha kolay takımla oynamıs olsak oyuncular dınlenırdi daha umutlu olurdum...ancak ınancım sonsuz.

Banvit şampion olur bence. Tahminim o yönde.

bjkyi geçersek rakibimiz kim olacak ? kura mı çekilecek?

ARKADAŞLAR HERKES İPEKÇİYE

BUGÜN PSİKOLOJİK OLARAK BİTİRİYORUZ BU İŞİ

Geri
Üst Alt