Yeni Galatasaray

Kulübe üye olup, başkanlık seçiminde oy vermek ister misiniz?

• İsterim

Oy: 16 61,5%
  • İstemem

Oy: 10 38,5%
  • Emin değilim

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    26

onların vermesini beklersek 2 yüzyıl daha bekleriz. Önemli olan bu fikrin yüksek sesle tartışılabileceği bir ortam yaratmak. Kulüp içerisinde sadece liseliler veya akbabalar yok. Bir şekilde Galatasaray'ın menfaatlerini kendi kişisel menfaatlerinden üstünde tutan insanlara ulaşmak gerekir(özellikle kulüp içerisinden).

Bu konu yine siyasete öyle ya da böyle bağlanır.

O manzaraları görmeyi istemem.İstemez kalsın

Ben bu kadar vizyonsuz olabileceğinizi düşünmemiştim. Moderatörler konuyu silebilir.

Aga basin toplantisi yapar gibi her mesaja cevap vernek durumunda degilsin. Millet konuyu da yorumlayacak, geyik de yapacak. Kim hangi yoldan istiyorsa oradan muhabbeti devam ettirecek. Sen ciddiyet istiyorsan ciddi yazanlara cevap vereceksin digerleri de konuyu yukari tasiyayacak en kotu :D

Bu konu yine siyasete öyle ya da böyle bağlanır.

O manzaraları görmeyi istemem.İstemez kalsın
devlet_bahceli_imraliya_tek_sartla_gideriz_8425.jpg

Siyasetin futbolda yeri olmaz demek istiyorum ama CB, TFF Başkanı, FT alayı bu işin içinde. bizden uzak dursalar bari.

türkiyedekiler siyaset konularda niye bukadar anti demokratik toplum icinde ?!
yani aman konusma... aman yazma siyaset orda burda...

Tamam demokratik bir ülke olmakdan cikdikda da halk bari biraz demokratik davrana bilir kendi icinde. Burasi yine eskisine göre cok daha hos görülü oldu. eskiden tokati yigiyorduk hemen adminlerden siyasetin s sini kunlansaydik

O işler göründüğü kadar kolay değil , şansımız varsa Araplar alır. bkz:City

Geri
Üst Alt