Yeni Salon İçin Sponsor Arayışı

Yunus Tanır

Sarı Üye
Türk Telekom Arena'nın yanına basketbol ve voleybol branşları için spor salonu yaptırmayı planlayan Aslan, sponsor arayışını sürdürüyor. F.Bahçe'nin Arena'yı Ülker'e yaptırmasını örnek alan yönetim, projede yer alacak bir firma bulursa hemen inşaatın startını verecek

Basketbol için emirates gibi büyük firmalarla anlaşma durumumuz nedir sizce.

Türk Telekom Arena'nın yanına basketbol ve voleybol branşları için spor salonu yaptırmayı planlayan Aslan, sponsor arayışını sürdürüyor. F.Bahçe'nin Arena'yı Ülker'e yaptırmasını örnek alan yönetim, projede yer alacak bir firma bulursa hemen inşaatın startını verecek

Basketbol için emirates gibi büyük firmalarla anlaşma durumumuz nedir sizce.

Twitterdan bir kaç kaynaktan duymuştum tam adını bilmiyorum ama Liv Hospital'ın sene sonunda sözleşmesi bitiyormuş . İsim sponsorları arasında Emirates ve Pegasus varmış . Pegasus daha yakınmış . Pegasus'un başkanı Ali Sabancı koyu Galatasaraylı o yüzden de bir adım öndeymiş . İnşallah şu hastaneler bir daha sponsor olmazlar . Nusubet var onlarda . Hem Medical Park' hem de Liv Hospital döneminde bir çok oyuncumuz sakatlanmıştı .

Tesislere gelirsek ; Ünal Aysal'ın en büyük hayali ve projesi TT Arena'nın yanına basketbol salonu yapmak . Umarım adam akıllı bir şey yapar . Yoksa hiç yapmasın o kadar masrafa girilmesin . Salon en az 15.000 kişilik olmalı diye düşünüyorum . Bundan sonra Euroleague takımı olacağımızı varsayarsak kapasitesi yüksek olması lazım . Bu sene Euroleague'de bir çok maçımızın biletleri haftalar öncesinden bitti . Daha proje falan belli olmadı . Proje belli olana kadar en az 2 sene sürer . 1-2 sene de yapım aşaması olsa en erken 3-4 seneden önce bitmez .

Bana kalırsa örnek salonlar aşağıda verdiğim resimler gibi olmalıdır ;

1- Portland'ın salonu

7833616.jpg

130813-Rose-Garden-660.jpg

2- Toronto'nun salonu (Ben en çok bu salonu seviyorum ambiansı süper oluyor)

1280768154.jpeg

aircanada2011main.jpg

Pegasus Arena güzel olur.

Umarım akustiği, tribün yapısı Abdi İpekçi gibi olur. Ülker sports arenayı örnek almasınlar çünkü tezahürat için uygun bir salon değil.

O Liv Hospital değil yalnız Odeabank . Liv Hospital'ın sözleşmesi sene sonu bitiyor . Odeabank ise 5 yıl sonra .

Liv Hospital zaten MedicalPark'a bağlı .

Mantar oldum cabuk sil geçmişi :)

Sözleşmenin bitmesi cok iyi oldu basketbolda basarılı olmak istıyorsak büyük firmalarla anlasmamız lazım ben emiratesi isterim zaten basketbolda sponsorluğu yok diye biliyorum.

Pegasus en mantikli anlasma olur bizim için, Gs Pegasus yakisir, ayrica salon insaatinda sorun çikarmazlar (Pegasus Arena).

Emirates felan futbol için olabilir ama basketbol sponsorlugu + salon için yanasmazlar bence.

Türk Telekomla birleşsek süper olur zaten o kadar yatırım yaptılar play-offa bile giremediler hiç değilse bizle birleşip hem reklam yaparlar hemde bize faydaları olur.

Geri
Üst Alt