Yerli Sınırı!

Talha Çift

What a come back!
Büyük Kaptan
Sahadaki tüm yerli oyuncular ruh gibiler (YEKTA hariç ve belki Ceyhun.O ikisi de sürekli yedek kalma korkusu taşıyor. Oynarsa Hakan Balta ve Sabri çabalıyo onlar da beğenmesem de yedek kalmamak için.)...

Adam şut çekmeden atlayan 2 kere fake'ye uçan Semih'i mi dersin...

Kimsenin beğenmediği Ayhan'dan daha berbat oyun sergileyen Selçuk mu dersin...

Top tekniğini bir türlü geliştiremeyen Burak ve Umut mu dersin...

Yabancı sınırını serbest bırakmassan o yerliler böyle salar işte.

Yabancılar neden daha iyi performans gösteriyor..

Telles'i , Chedjou niye bu kadar toparladı ilk geldiğindeki halinden çok uzak...

Drogba örneğini sunmayın o Galatasaray'ı çoktan bitirmiş kafasında maç seçiyor.

Sneijder'in oynaması için öndeki iki adamın formda olması lazım ama ne Drogba ne Burakta o yok.

Muslera ise mental sorunlar yaşıyo.

Eboue dediğimiz adam bile ligde yabancı sınırına takılmasaydı enfes maçlar sergiliyordu.

Hiçbirisi kadro dışı kalmak istemiyor rekabet var ama yerliler nasıl olsa yerim garanti havasında.

Ülkeye yabancı sınırı değil yerli sınırı lazım..Çünkü yapı olarak yeri garantiyken üstüne koymama kafasında Türk oyuncular...

Kendini geliştirenler de Avrupa'nın üst takımlarına gitmişlerdi çoktan.

Katıldığım yerler var ama zorlama olanlar da olmuş.

Eboue ve Chedjou konusunda katılmıyorum. İkisi de gayet kötüler her oynadıkları maçta.

Sneijder pas alışverişine giremiyor ama onun da isteğinde ve niyetinde bariz azalma var özellikle deplasman maçlarında.

Muslera'da ise her sene 1 ay böyle oluyor, ki her kaleci de olur. Ben bir düşüş var diyemem.

Şimdi başlığa terim gitti yerliler satıyor falan diyenler gelmeden diyeyim Terim'in ayrılmasından sonra performansı çok kötüye giden 1. isim Drogba'dır.

Keza Eboue'de idare ederden oynayamaz sınıfına düştü, iyice motivasyon kaybı yaşıyor.

Selçuk Inan'da da var bu sorun.

Olmayanlar ise

Burak-Chelsea hariç hep istekliydi

Sneijder-aksine başlangıçta reaksiyon gösterdi şimdi yine düşüyor, ama mevkisi de saçma tabi.

Melo-takımın karakter deposu

Muslera-son 1-2 hafta takımın halini görüp o da etkilendi tabi.

burak'i sutla ortada sorun morun kalmaz.

veysel, semih, balta, yekta ve hamit haric ilk 11'de oynatacak yerli topcumuz yok suan icin.

umarim burak artik kesik yer ve onun yerine hamit oynar.

yazıyı okumadım , belli ki önemli noktalara parmak basmışsın .

ben de forumda yerli üye sınırı olması gerektiğine katılıyorum.

Geri
Üst Alt