Video Haber Yolun Açık Olsun Kerem Aktürkoğlu

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Galatasaray forması altında geçirdiğin süre boyunca birlikte yaşadığımız tüm güzel anılar ve kazandığımız başarılar her zaman kalbimizde özel bir yer tutacak ve unutulmayacak. ❤️

Kulübümüze verdiğin tüm emek ve özveri için teşekkür ediyor, kariyerindeki yeni yolcuğunda başarılar diliyoruz.

Yolun açık olsun

Kızsakta geldiğinden beri çok iyi istikrarlı katkı verdi. Boşa geçtiği sezon yok. 21-22’de neredeyse düşecektik tek başına ayakta tuttu takımı. 2 şampiyonluk apoletiyle Galatasaray misyonunu tamamladı. Biz eksikliğini yaşarız ama kendisi için avrupa macerası zamanı artık gelmişti.

emeklerin ve vermis oldugun katkilar icin tskler. yolun açık olsun

cry-crying.gif

Tarihimizin en iyi yerli oyuncularından biri, şampiyon yaptı, goller attı, asistler yaptı, derbiler kazandırdı. Erzincandan gelip peri masalı yazdı.

Tripkar ve kinci karakterinin kurbanı oldu. Buradaki altyapısal eksikliklerine orada fazla tahammül edeceklerini sanmıyorum. Çok gol atarsa anca katlanabilirler gibi geliyor bana. İnşallah güzel kariyeri olur. Ama Türkiye'ye dönerse bir Emre Belözoğlu'na benzer bir yol çizme potansiyeli taşıyor kendisi.

Yolun acik olsun aslan parcasi

Gurur duyulacak bir performans sergiledi

Pek etkilenmedim açikcasi. Normalde bu duygusal videolar beni 90'dan vurur ama nedense bu ayrilik çok dogal ve normal geldi bana. Gol katkilari kaçinilmaz iyi ve gerçekten bize çok faydasi olmus olmasina ragmen, malesef çogu zaman isinamadigim oyuncuydu Kerem...belki ondandir. Yolu açik olsun, sevindim kendisi için.

Kerem Aktürkoğlu. Çok gururlu ama çok üzgünüm. Her sezon 20 gole direkt katkıda bulundun. Yabancı olsaydın herkes sana tapıyordu ama malesef yerli olunca muamele böyle oluyor. Seni çok seviyorum, umarım Benficada çok başarılı olursun. Hoşçakal Kaptanım, Hoşçakal Potter 🪄FB_IMG_1725356842015.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray tarihinde Kerem Aktürkoğlu kadar haksızlığa uğrayan başka biri olmadı. Her sene golleri ve asistleriyle bu takımı ilk senesinde ligde tutup, diğer senelerde Şampiyon yaptı. Ama Yerli olunca taraftar böyle muamele çekiyor işte ne yazık ki. Seni unutmayacağız FB_IMG_1725356848209.jpg

Bir adam düşünün ki Erzincandan geldi, oynadığı 3 sezon boyunca her sezon minimum 10 gol ve 10 asistle oynadı. Daha önce bu kadar skorer başka bir kanat da izlemedik yerli olarak. Taraftar tarafından iğrenç bir muameleyle gönderiliyor. Seni çok arayacağız. Böyle olmamalıydı FB_IMG_1725356865617.jpg

Geri
Üst Alt