Yönetim, Emre Akbaba'dan Ücretinde İndirim Yapmasını İstiyor

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1596019925690.png

Süper Lig'i 6. sırada bitiren ve Avrupa bileti alamayan (CAS, Trabzonspor'un cezasını onamazsa) Galatasaray'da yönetim, yüksek maaş alan bir takım yabancıları takımdan göndermeyi planlıyor ve yerli futbolculardan da indirim bekliyor.

Sarı-kırmızılı formayı giydiği ilk 2 senede iki ciddi sakatlık yaşayan Emre, ocak ayında takıma geri döndü. Henüz beklentileri karşılayamayan 27 yaşındaki hücum oyuncusundan hem hocası Fatih Terim hem de yönetim yeni sezonda çok umutlu.

Emre Akbaba, 1 milyon 750 bin euro alıyor. Özel maddeyle euro kuru 5.3'e sabitlendiği için 9.2 milyon TL kazanan Emre'nin sözleşmesi 1 yıl sonra sona eriyor.

Yönetim, önümüzdeki günlerde yıldız futbolcuyu görüşmeye çağıracak ve sözleşmesini uzatmaya çalışacak. Sarı-kırmızılı yetkililer, "Sana 4 milyon euro bonservis verdik ve senden kolay kolay vazgeçmeyeceğiz" dedikleri Emre Akbaba'dan ücretinde indirim yapmasını, garanti parasının euro yerine TL olarak değişmesini isteyecek.

Sabah

Onu alırken düşünsek daha mantıklı olmaz miydi acaba galatarasayli diye 1.7 milyon euro maaş verimsiz adama :D

Yalan yok ben seneye daha iyi olacağını düşünüyorum ama maaşını 1 milyon euroya dusursun sözleşmesini 3 sene yenileyelim

3 yillik yeni sozlesme yapacaklarsa yillik 7 milyon TL den fazla verilmemeli. Maalesef iki yildir takima pek birsey kattigi yok, indirim beklenmesi gayet normal o yuzden.

Bizim kulüp düzlüğü göremez.

Geldiği günden beri kendine bakmayan,
Sahada ayakta duramayan,
2 senede ligde toplam 20 maça zar zor çıkmış bu vitaminsize, sözleşme uzatma teklifi eden ve buna ön ayak olan futbol ve ekonomi cahilini kulüpten direk uzaklaştırmak lazım.

Ne güzel 5.3 milyona sabitlenmiş 1 senelik sözleşmesi var.
Kalan alacağı paranın yarısını teklif ederek sözleşmeyi fesihet.

En azından sağlam ve ayakta duran bir gencin önünü kapatmaz.
Bizde kurtulmuş oluruz.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

500 bin euro'yu begenmiyorsa gidebilir. Süper Lig'de 500 bin euro veren Anadolu takimi cikmaz.

Cimbombomun çocuğu diye eurolar saçarak daha çok saç baş yolarız. Dünya üzerinde Türkiye dışında ben doğuştan x takımlıyım, kolumu kesseniz bilmem ne akar muhabbeti var mı çok merak ediyorum.

Emre sempatik biri iyi niyetli olduguna da inaniyorum ama bu 2 senedir neredeyse hic verim alamadigimiz gercegini degistirmiyor.

7-8 Milyon TL verelim sözlesmesini uzatalim.

Geri
Üst Alt