GSC Haber Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı: "Her an transfer açıklaması yapabiliriz"

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı: "Her an transfer açıklaması yapabiliriz. Galatasaray her an bir açıklama yapabilir. Transferden sorumlu arkadaşlarımız yoğun bir mesai harcıyorlar. İbrahim Hatipoğlu, Maruf Güneş, Abdullah Kavukcu hepsi transfer için çalışıyorlar. Transfer yapmak için yapsak istediğimiz an getiririz; ama biz esaslı bir transferler yapmak istiyoruz. Taraftarımızın içi rahat olsun, transferde önemli ve güvenli adımlar atıyoruz." (RadyoSpor)

Ekli dosyayı görüntüle 276815
10 cumle ayni bos laflar

Somut bir şey söyleyemiyorlar bakalım akbaba menajerler kimi uygun görecek bize ...

bu adamın fotosu falan görünce harbi böyle kötü bir mercimek yemeği yiyip gzdan şişmiş zırt pırt WC ye gitsem mi yoksa koşsam mı arasında kalmışa benzer duygular oluşuyor içimde.

Bizi malum parti seçmeni felan mı sandılar acaba

Süreç ortaya karışık yönetiliyor. Hal böyle olunca asparagas haberlerin bini bir para. Herkes çıkıp sallıyor.

sevgilii arif , - bu zeki , bizim roma da olan zeki celik mi ?

kanimca hatali bir transfer olur . <-> (lille) peak den (roma) weak'e cok dan gecmis durumda .
(genel performans baglaminda) .

saygi ve selamlar .
Evet. Onun icin Celik yerine Bayik dedim zaten. 😂😂

Futbol aklı 3 tane Urfalı olan takım mı olur yaw

1738086401396.gif

50 kişi var orada, 1 tane erden timur kadar efektif olamıyorlar

Geri
Üst Alt