GSC Haber Yönetimden Cezalar Hakkında Açıklama

Mancini dönemi aptal transferler olmasa, Mancini masrafı olmasa, Bruma-Sercan-Hajrovic gibi gereksiz masraflar olmasaydı, bu sene ligden çekilip, seneye ikinci ligden başlayarak tüm Dünya'da dikkat çeker ve herkesin gözü önünde, net kararlı ve saygın, temiz bir camia olduğumuzu duyurup, rüşvetçi UEFA ve FIFA'nın dikkatini de çok güzel çekerdik.

Gelecek sezon 2. lig maçlarımızı bedava izlerdik, sürekli Fenerbahçe'yi koruyan TFF ve Digitürk'ün halini o zaman görürdük.

4. yıldız mı? Alsınlar üstüne otursunlar, hiç bir şey adalet ve temiz olmaktan üstün değildir.

Kimse kimseye öyle kolay kolay taviz vermez. Aziz daha yeni ciktiginda ilk olarak Mereiles meselesinde TFF´yi basti, ve odanin icinde masalarin yikildigi, ve sandalyelerin firlatildigi bir gerginlik cereyan etti. Hee, Ünal Baskan gitsin Demirören ile yumruk yumruga kavga etsin demiyorum ama bu isler kolay olmuyor iste.

Ofis basmakla da olmaz düzen komple en baştan değişmeli

Aksi takdirde ülkenin gidişatı hiç iyi değil

mesele Galatasaray değil sadece, mesele artık ülke meselesi..

Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden Özer Saracoğlu, twitter hesabından bomba açıklamalar yaptı...

Ünal Aysal
'ın yalnız olduğunu dile getiren Saracoğlu, 'Aysal yalnızdır, yalnız kalmasının suçlusu da kendisidir" dedi..
İşte Saracoğlu'nun açıklamaları...
Bugün Galatasaray
Başkanı Aysal yalnızdır. Yönetimi yoktur, profesyoneli yoktur. Tek başına yıldızlara girip motivasyon sağlamaya çalışıyor... Yalnız kalmasının suçlusu da Aysal başkandır. Bugün yönetimde yanında duracak kalite ve tecrübede kimse yoksa suçlu başkandır. Galatasaray yönetiminde gündemi istenen şekilde şekillendirecek tek kişi yoktur. Bunun sonucu ortada onun bunun ağzına düşmek ve dedikodular
İlk başta havaya girip kanal kanal gezenler de ya kaçtı ya "istifa etti" saklanıyorlar, kötü günde yoklar. Yönetim böyle olamaz! Bana son dönemde aklı başında tek açıklama yapan ve gündemi yöneten GS yöneticisi söyleyin. Kurum dediler ve sonuç şahıs bile yok ortada. GS şamar yemekten bıkmadı. TFF sözde yönetiminden... Bunlara çıkıp gider yapacak kapasitede kimse yok yönetimde.
Koltuk aşığı isimlerle yönetim olmaz...!!!

Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden Özer Saracoğlu, twitter hesabından bomba açıklamalar yaptı...

Ünal Aysal
'ın yalnız olduğunu dile getiren Saracoğlu, 'Aysal yalnızdır, yalnız kalmasının suçlusu da kendisidir" dedi..
İşte Saracoğlu'nun açıklamaları...
Bugün Galatasaray
Başkanı Aysal yalnızdır. Yönetimi yoktur, profesyoneli yoktur. Tek başına yıldızlara girip motivasyon sağlamaya çalışıyor... Yalnız kalmasının suçlusu da Aysal başkandır. Bugün yönetimde yanında duracak kalite ve tecrübede kimse yoksa suçlu başkandır. Galatasaray yönetiminde gündemi istenen şekilde şekillendirecek tek kişi yoktur. Bunun sonucu ortada onun bunun ağzına düşmek ve dedikodular
İlk başta havaya girip kanal kanal gezenler de ya kaçtı ya "istifa etti" saklanıyorlar, kötü günde yoklar. Yönetim böyle olamaz! Bana son dönemde aklı başında tek açıklama yapan ve gündemi yöneten GS yöneticisi söyleyin. Kurum dediler ve sonuç şahıs bile yok ortada. GS şamar yemekten bıkmadı. TFF sözde yönetiminden... Bunlara çıkıp gider yapacak kapasitede kimse yok yönetimde.
Koltuk aşığı isimlerle yönetim olmaz...!!!

Bunu iste aylardir söylemeye calisiyorum. Ünal Aysal kendi kendini yanliz birakti... Böyle kenetlenme olmaz. Burasi polyana degil iste, sen insanlara deger vermez isen, onlar da senin arkada durmak istemez. Kurumsallik derken, TEK ADAMLIK sisteme gectik...

Geri
Üst Alt