GSC Scout Youssoufa Moukoko

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
Mokoko henüz 12 yaşında [FONT=&quot]babası 66, sevgilisi 18, kendisi 12 yaşında olan Youssoufa Moukoko'a yaş testi yapılacak.[/FONT]
Youssoufa+Moukoko+Borussia+Dortmund+U17+v+klnhCUUwniKl.jpg

47756
47757

Gecen izledim bu cocugu. Vallah bi omuzla bizim Linnes'i falan yere serer, Semih gibi ucus moduna gecer o da.

Cok ilginc, hic bir sekilde 12 yasindaki bir cocuk gibi durmuyor.

İlginç

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O boğazındaki çizgiler bende 33 yaşında oluştu.
10 sene sonra pert olur bu.

P9 Gscimbom Mobile

Annesinin karnından bu şekilde çıkmış olabilir

Eğitim şart

Altyapıların en az %30'unda yaş küçültme vardır. Bizim ülkemizde özellikle fazlaca var. Bazı oyuncular altyapıda fiziği sayesinde müthiş işler yapıyor ama ne zaman ki A takım seviyesine geliyor, o zaman vasatlaşıyor.

Altyapılarda yaş küçültme var evet ama bu olay bambaşka. Altyapıda maks 2 yaş vs küçültülür bildiğim kadarıyla. Yada 1. Ancak bu arkadaş fiziken vs 17-18 gibi duruyor. Afrikada ise bu yaş büyültme olayı abartılabilir. Yadounne de doğmuş. Hangi ülkenin şehri bilmiyorum ancak afrikada. Orada eğer geç yazılma vs gibi durumu olup bide altyapıda yaşını küçülttüyseler 4-5 yaşlık fark olabilir. Test yapılsın yapıldıktan sonra daha net konuşabiliriz.

Borussia Dortmund'da forma giyen 14 yaşındaki Youssoufa Moukoko, U17 Bundesliga'da çıktığı 25 maçta 46 gol atarak rekor kırdı.

isminin hakkını veren bir oyuncu olacak gibi.

Moukoko 6 macta 13 gol atmis

Yasi henüz 14, ama u19 liginde oynuyor

BC7C6FA4-E9D1-46D2-96DF-39ACFF8441B8.jpeg

14 yaşında değildir bu olsa olsa 14 yaşında nufüsa kayıt ettirilmiştir.

Ya yürüyün gidin ya 14 müş

Geri
Üst Alt