Yüksel Yıldırım: “Fenerbahçe’den utandım, çoluk çocuğa yenildiler”

Allahım yarabbim niye iki fazla puan toplayan her anadolu takımı başkanı saçma sapan açıklamalar yapıyor.

Yarın yenersek hakem diye ortalığı ayağı kaldıracak şimdiden söylüyorum hele..

:asd:

hayalimde gs da olması gereken yönetici profili ,tüm işi köpeklere yanıt vermek had bildirmek olacak

Gerçekleri konuşmaya devam ediyor
Yüksel Yıldırım: "Karagümrük küme düşte geçen sene. Niye düştü söyleyeyim? Fenerbahçe maçında Karagümrük'ün penaltısı verilmedi. O maçı Karagümrük berabere kalsaydı, 1 puanla küme düşmüyordu. Küme düşmedi Karagümrük, küme düşürtüldü." [Beyaz TV]

Catir cutur gercekleri söylüypr bravoi. Birde sivada bakin manaj sakatlanmis güyaa ayni antalyadaki orta saha gkbi kadroda yok 😂 nasil oluyorsa en iyi oyuncular hep onlara karsi sakat oluyor

Bence bunlara böyle konuşacaksın. En zayıf yerinden vuracaksın. Doğrusunu yapıyor. Çünkü biz Samsunu yenince iftira atacaklar
Yenelim de ne derlerse desinler. Kimi yensek bir şey diyorlar zaten, Tottenham'ı madara ettik niye yedek bunlar diye hocalarına sövüyorlardı. Gecesine yedek 18'lik bebelere madara oldular.

Kendilerini görmezler. 4 maçta 20 gol yiyen Gökhan Akkan'ı, Antalya maçında oynamayan Larsson'u, yarın oynamayacak Rey Manaj'ı, daha bir çok hatır gönül işini konuşmazlar. Daha geçen hafta Ozan Tufan'ın kaçırdığı pozisyon ortada. Bizden biri yapsa şikeci ilan edilmiş ve hala konuşuluyordu.

Geçen sene o bizim eski oyunculara akıllarıyla kalpleri çelişmiş diyen adam değil mi bu? Hayatımda bu kadar adice ve aptalca bir açıklama daha görmemiştim. Hala çıkıp sözlerine dikkat edeceksin falan diyor. Sen şu lafınla 30 yıl malzeme verdin ve gariban çocukları taraftarlarının önüne adice, şerefsizce attın lan. Hiç mi düşünmüyorsun bunu?

bu adam kulüpler birliğinde felan ali koçun en büyük yalayıcısı geçen sene hatırlayın ali koç gitmesin diye ağlıyordu bu açıklamaların altından bir oyun çıkabilir

Geri
Üst Alt