Yunanistan'da Futbol 1 Hafta Ertelendi

Gökhan Kral

10 Numara!
Yunanistan Futbol Federasyonu 45 yaşındaki hakem Christoforos Zografos'un sokak ortasında dövülmesi sonrası maçları süresiz olarak erteledi.
Federasyondan yapılan açıklamada tecrübeli hakein Atina'da bir sokak ortasında iki erkek tarafından dövüldüğü açıklanırken, yönetim kurulunun bu olay sonrasında acil olarak toplandığı ve maçların süresiz olarak ertelendiği duyuruldu.

Neden dövülmüş ki ,
bir maçın içine ettiğini düşünen taraftarmı dövmüş ,
Saçma sapan bir karar !

bizde hakemi öldürsen paralelciler yapmıştır diyip devam ettirirler :D

Ben de Faroe adalarina yenildiler diye oldu sandim. Nasil becermişler bilmiyorum.:H

Iyi sövdüm bunlara bugün. Lan mal herifler kendi sahanızda nasıl Faroer adalarına karşı kaybederdiniz?

Bunlar bizim milli takımdan daha mal vallah.

I am the one who knocks!

Ahahah bunlar bugün Faroer Adalarina yenildi evlerinde :D
Olympiakos takimi disinda Yunan futbolu en az bizimkisi kadar berbat zaten

Gidişatımız oraya doğru.

Sahada futbol diye birşey olmayınca, taraftarı kulüplerin kölesi yapmanın yolu: düşmanlar yaratmak.

Aziz Yıldırım 15 senedir aralıksız yapıyor. Diğerleri de başarısızlıklarda bu yola başvuruyor.

Yunanlılar yatıp kalkıp şükretsinler. Bizde her hafta hakem odaları kulüp başkanlarınca basılarak hakemler tehdit ediliyor.

Bu durum aslında ne kadar ciddi olduklarını gösteriyor. Bizde bu ciddiyetten eser olmadığı gibi her hafta bir infial yaşanmadan maç haftası geçmiyor.

GT-I9300 Tapatalk

Bizde olsa suan basin toplantisi ile taraftarin bir mental hastaligi oldugunu filan kanitlamaya calisiyor olurlardi.

Geri
Üst Alt