Yunus Akgün: "Barış şu an içeride hüngür hüngür ağlıyor, galibiyete sevinemedik"

Yunus Akgün: "Biz herkesi yenip Allah'ın izniyle 5. yıldızı takacağız. Erken kırmızı karttan sonra belki bazı takımlar heveslemmiştir. Onlara da selam olsun."

Fener maçından önce Kadıköy'de Galatasaray'ın hakkını savunacak Galatasaraylı yerli futbolculara ihtiyacımız var ondan Yunus mutlaka oynamalı demiştim.

Aslan parçası beni mahcup etmemişti. Bugün de çıkıp arkadaşının kulübünün hakkını savunuyor kamera karşısında. Aslanım benim Galatasaraylı olmak bunu gerektirir.

1733678231561.png

1733678351488.png

Bu görüntüde ayağa noluyor? Dönerken diz kısmında böyle bir görüntü oluşuyor, kendim aldım videodan, tek bir saniye değil, uzun süre böyle duruyor ayak

Bir yerler koptu kısmı doğru herhalde. Sezonu kapatmış dahi olabilir.

Yunus Akgün. Galatasarayın Öz Oğlu, Galatasarayın Atardamarı. Resmen ben bu sisteme karşıyım arkadaş diye profesöre diklenen Recep İvedik gibi maça ve hakeme isyan etti. Oynadığı oyunla, attığı golle ve yaptığı asistle maçı aldı gitti. Varlığın artık eskisinden de önemli. Kendine çok iyi bak, sen bize lazımsın aslanım 💛❤️🦁🙏

Geri
Üst Alt